Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.23.hét
2016. június 06. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.23.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott TOP5 régi játék ajánló rovat, amelyben a hazai aukciós oldalak kínálatát igyekszem átböngészni egy-egy jó fogásért.
Vágjunk is bele :)

8778_1_big.jpg

Régi kisautók - A kisautóknak komoly rajongótábora van, akik persze igyekeznek a lehető legjobb minőségben megszerezni a kívánt játékot.
Ha nem vagytok ennyire maximalisták, akkor talán érdekelhet benneteket egy csomag régi Matchbox, amelyek között még magyar gyártmányra is akadhattok.Jelenleg 900 Ft-os licittel nyerők lehettek, de biztosan kúszik még majd feljebb az ár.

8a68_1_big.jpg

Műanyag katonák - A gyerekkorunk szerves részét képezték a műanyag katonák, amelyekkel a legváltozatosabb módon voltunk képesek játszani.
Most egy komoly csomagra akadtam, amit úgy tűnik egy 1200 Ft-os licittel vihettek is majd.

a378_1_big.jpg

Csillagok háborúja társasjáték - A Novoplast klasszikusa, amit egyszer majd én is szeretnék a gyűjteményben tudni. A most felkerült példányból egy figura és egy tartó hiányzik és a doboz is kicsit viseletes.
Egy kis szerencsével ezek az apróságok javíthatóak és pótolhatóak, így talán érdemes beszállnotok a licitbe.

d278_1_big.jpg

Centurions flipper - 1986-ban készült Jugoszláviában ez a flipper játék. Ha megfigyelitek a részleteket, akkor pontosan láthatjátok, hogy mennyire is hasonlít a Lemezáruigyárban készült játékra.
Sajnos nem tesztelt darab, így elképzelhető hogy időt kell szánni a javításra. Az ár ennek megfelelően 3400 Ft.

b378_1_big.jpg

Helikopteres játék - Az egykori Szovjetunióban készült ez a fiúknak szánt ügyességi játék, amelyben egy helikopter irányításának nehézségeivel kellett megküzdeni.
Ritka játék, amiből csak néha tűnik fel egy-egy darab, így ez a patika állapotban megmaradt példány mindenképpen figyelmet érdemel a részetekről is!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr718782738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pingwin · http://pingwin.blog.hu 2016.06.07. 21:05:32

star wars társasjáték jó volt, játszottunk vele egész sokat

ToyaHSW 2016.06.07. 23:06:26

@pingwin: Nekem sajnos soha nem volt. Egyszer be kellene már szereznem egyet, hogy pótoljam a mulasztást.
Biztosan olyan jót lehet vele játszani még most is.
süti beállítások módosítása