Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.33.hét
2015. augusztus 17. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.33.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el az oldal legnépszerűbb rovatának újabb része a Heti TOP5 ajánló. Igyekeztem ezúttal is igazi érdekességeket bányászni nektek a hazai aukciós oldalak kínálatából. Remélem sokan csillogó szemmel nosztalgiáztok majd az ajánlatokat látva és licitálni sem lesztek restek.

cfd7_1_big.jpg

Retro logikai játékok - Ezúttal két logikai játékhoz juthattok hozzá viszonylag elfogadható áron. Az egyik a mindenki által ismert Bábel torony, míg a másik a Lemezárugyár által készített Varázsgömb néven ismert logikai játék.
A ritkaságokhoz 2600 Ft-os fix áron juthattok most hozzá.

dfd7_1_big.jpg

Lemezárugyári Holdrakéta - Nagyon szép állapotban megmaradt régi játék, amit egészen biztosan nagyon sokan ismertek. A klasszikus magyar játék a falhoz érve talpra állt és lenyílt rajta a lejáró és feltűnt az űrhajos.
Az eredeti dobozban megszerezhető játék licitjét az eladó 1 Ft-ról indította és nagyon kíváncsi vagyok hol is lesz a vége a licitnek.

cfd7_2_big.jpg

Térkép dominó: A föld országai - Ismét egy hazai klasszikus, ami remek állapotban és hiánytalanul maradt meg. A Térkép dominó több változatban is elérhető volt. Az egyszerű falapokon térképrészletek voltak és a cél a teljes térkép kirakása volt.
Az eredeti dobozban megvásárolható játékért egyáltalán nem sok az eladó által kért fix 3500 Ft-os ár.

ddd7_2_big.jpg

Autocross Társasjáték - Az Autócross társasjáték egy hosszú történet egyik fejezete. A játék Grand Prix néven kezdte a pályafutását, de az idő haladtával más néven, más táblával is elérhető lett.
Az elemes társasjáték igazán kellemes szórakozást nyújthat mindenki számára. A játékot most 1500 Ft-os áron vásárolhatjátok meg, igaz ezért az árért az eladó nem tudja, hogy működik-e (valószínűleg nem).

6dd7_2_big.jpg

Norma Space Explorer - Ismét egy rendkívül olcsón megszerezhető játékot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. A Norma cég számtalan elemes játékot készített a fiúknak, amelyek közül a Space Explorer volt az egyik.
Bár a játék működését nem ellenőrizte az eladó és problémák is vannak vele, de a 2000 Ft-os ár ezt bőven kompenzálja.
Az Ebay oldalain barangolva olyan 20-30.000 Ft-ért kelnek el a hasonló kisautók.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr477711524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sam. Joe · http://www.matchboxmemories.hu 2015.08.17. 11:20:24

Ha nem is működik esetleg az Autocross, akkor sincs nagy gáz. Végképp nem egy ördöglakat, pár drót, ami az elemtartótól fut az érintkezőkig, onnan meg a lámpákhoz, pillanatok alatt rendbe lehet hozni egy forrasztópákával, tényleg.
süti beállítások módosítása