Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.17.hét
2015. április 19. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2015.17.hét

Természetesen nem marad el a héten sem a megszokott régi játék ajánló rovat, amelyben ezúttal is igyekeztem összeválogatni nektek a hazai aukciós oldalakon jó áron megvásárolható régi játékokat.
Lássuk akkor a hétre általam ajánlott aukciókat.

63b7_3_big.jpg

MetalCar Ford Mustang - Sokan azonnal ugranak a hazai matchbox gyártás királyának számító MetalCar autókra (szerencsére nekem is van belőle néhány). Ezúttal egy Ford Mustang került fel az egyik hazai aukciós oldal kínálatába.
Viszonylag jó állapotban megmaradt autó jelenleg 61 Ft-os áron lehet a tietek, de még hét napig tart a licit és tizenhárom megfigyelő van. Valószínűleg ettől sokkal drágábban lehet majd a tietek a kisautó.

20b7_1_big.jpg

Bowdenes bohóc - A Sonneberg által fejlesztett játék valamikor a 80-as években lehetett nagy sláger. A bohóc, aki golyókkal zsonglőrködik kiváló állapotban maradt meg.
A doboz egy kicsit szakadt, de a játék működik és mivel egy valódi ritkaságról van szó, a 2000 Ft-os kikiáltási ár sem sok érte. Érdemes figyelnetek az aukciót, mert 4 nap múlva valakinek a gyűjteményében landol majd ez a ritkaság.

94b7_1_big.jpg

PIKO Kipper - Ezt a típusú dömpert már bemutattam nektek az oldalon, sőt már videót is osztottam meg róla. A 80-as évek elején az NDK-ben készült játék igazi érdekessége az elektromotoros kormányzás, ami ebben a teherautóban debütált.
Sajnos viszonylag ritkán tűnik fel értékelhető állapotban az aukciós oldalakon, ezért is ajánlom elmentésre a 19 nap múlva lejáró és jelenleg 1 Ft-on álló aukciót.

c2b7_5_big.jpg

GAMA 2808 Bagger - Ismét egy igazi ritkaság, ami szerintem nagyon olcsón megvásárolható. A GAMA 2808-as markoló kiváló állapotban maradt meg. A gép hibája, hogy a fülke tetején található csiga törött és az eredeti doboz sincs meg sajnos.
Ha ezek meglennének, akkor kb. 120 eurós áron lehetne hozzájutni a legnagyobb nemzetközi aukciós oldalon a játékhoz, így viszont itthon már 5000 Ft-ért egy kis szerencsével a tietek lehet a játék.

23b7_3_big.jpg

Tér és Forma Építőjáték - Ismét egy építőjátékot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ami a hazai ipar remeke és valamikor 70-es, 80-as években készülhetett.
A játék érdekessége, hogy hiánytalan állapotban és eredeti dobozában vásárolhatjátok most meg. A hét nap múlva lejáró aukción most 2499 Ft-os ajánlattal már nyerők lehettek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr757381516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása