MF-782 lendkerekes cirkuszi teherautó
2018. június 01. írta: ToyaHSW

MF-782 lendkerekes cirkuszi teherautó

mf782_3.JPG

A mai napon ismét a gyűjteményből mutatok be nektek egy régi kínai lendkerekes autót. Ezúttal az MF-782-esre esett a választásom, ami egy ritkább típus.
Az MF-782-esen hatalmas betűk hirdetik, hogy ez egy cirkuszi kamion, ami mára persze ezen a játékon annyira nem igaz, de eredetileg valóban az volt.
A fülke megkapta a szokásos piros-fehér festést, sok krómhatású elemmel, így ezen a területen nem tér el sokban a többi kínai játék teherautótól. A fülke tetején még egy villogó is található, valamint a fülke elején arany színű táblán az MF-782-es rendszám is helyet kapott.
A lendkerekes hajtás is itt a fülke alatt kapott helyet, ugyanis itt volt a legtöbb hely erre. Természetesen a lendkerék még mind a mai napig gond nélkül üzemel, de ebben nincs semmi meglepő a kínai játékok esetében.

A teherautó ezen a játékon egy bódés felépítményt kapott, amelyen rácsozott ablakok is láthatóak. Mivel ez egy élőállatot szállító cirkuszos autó, így ez a kialakítás sem különösebben meglepő. Eredetileg a rácsok mögött egy oroszlán is látható volt, de ez ebből az autóból már eltűnt.
A felépítmény élénk színt kapott, ami a cirkuszok világát hűen visszaadja. A lemezből készült felépítmény tetején festett szellőzők láthatóak és a Circus Animal Truck felirat olvasható.

A játékhoz most jutottam hozzá néhány más hányatott sorsú játékkal együtt, de talán ez volt az összes között a legjobb állapotban. Egy tökéletes állapotban megmaradt dobozos változatért az Ebay-en 35.000 Ft feletti összeget kérnek, ami nem kevés manapság sem.
Szerencsére a gyűjteménybe került MF-782-es sincs veszélyesen lerobbant állapotban, bár látszik rajta hogy valaki szívesen tologatta gyerekkorában.
Természetesen erre nektek is lehetőségetek lesz majd a múzeumban, de addig maradnak a megszokott fényképek.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr5114017772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása