Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.19.hét
2018. május 06. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.19.hét

Természetesen ezúttal sem maradhat el a megszokott és sokatok által nagyon kedvelt Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben hétről-hétre igyekszek a figyelmetekbe ajánlani jó áron megszerezhető régi játékokat.
Remélem ezúttal is sikerült találnom öt olyan játékot, amivel szívesen gazdagítjátok majd a gyűjteményeteket.

00c9_1_big.jpg

Forma 1 Grand Prix társasjáték - Egy hazai gyártású társasjátékkal indítom a heti ajánló rovatot, aminek alapjául a Forma 1 szolgált. A tábla szépen egyben van, az autók is eredetiek, összesen a dobókocka lett pótolva. Az ár fix 3000 Ft, ami egy ilyen játék esetében nem annyira rossz.

e4c9_4_big.jpg

Ding Ball - A Lemezárugyár egyik klasszikus darabja, amit lehetőség szerint minden gyűjtőnek érdemes beszereznie. Sajnos a játék működése nincs tesztelve, de az eredeti doboz és a hiánytalan állapot jelent valamit.
A játékon nincs minimálár, így most 6500 Ft-os ajánlattal lehettek nyerők.

52c9_1_big.jpg

Szovjet távirányítós harckocsi - Néha egy-egy ilyen harckocsi feltűnik a legnagyobb hazai aukciós oldal kínálatában, amire a ritkaság miatt ilyenkor érdemes is lecsapni.
Az eredeti dobozos játékhoz, még az eredeti papírok is megvannak és az alkatrészek sem hiányoznak. Az ár 8500 Ft fixen, ami nem rossz ajánlat.

35c9_3_big.jpg

Szovjet bolygókerekes harckocsi - Egy újabb szovjet játékot tudok a gyűjtők figyelmébe ajánlani. A lemezből készült harckocsiból több darabra is ráakadhattok a neten, ilyen-olyan állapotban.
Most egy viszonylag szépen megöregedett eredeti dobozos példányt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. A működés nem tesztelt, de mi baja lehetne egy szovjet elektromos játéknak...
Az ár fix 4000 Ft.

35c9_1_big.jpg

Police 07 társasjáték - A heti rovat társasjátékkal indult és úgy tűnik azzal is zárul. Ezúttal egy klasszikus Novoplastos játékot, a Police 07-et ajánlom a figyelmetebe.
A játék komplett és hiánytalan, egyetlen probléma, hogy a tábla középen szétesett, de ez valószínűleg egy kis korhű ragasztószalaggal könnyen javítható.
Az ár ebben az esetben is fix, mégpedig 5000 Ft.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3013895996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása