Játékmúzeum TV 72.adás
2018. március 31. írta: ToyaHSW

Játékmúzeum TV 72.adás

title_4.jpg

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott Játékmúzeum Blog TV. Ahogy arról a csütörtöki Facebook LIVE adásban említést tettem, ezen a héten a Buddy L ATV-jét mutatom be nektek.
A próba persze ezúttal sem marad el, de ezen kívül érdekes információkat is megtudhattok a Buddy L cégről az új részben.

A következő adás tartalmára a szerdán este 8-kor látható Facebook LIVE-ban számolok majd be nektek. Érdemes követnetek az adást, ahol akár kérdezhettek is a műsor ideje alatt.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr4313797484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása