Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.13.hét
2018. március 25. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.13.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben igyekszek hétről-hétre öt jó áron beszerezhető régi játékot a figyelmetekbe ajánlani.
Remélem ezen a héten is sikerült olyan darabokat összegyűjtenem, amivel érdemes bővítenetek a gyűjteményeteket.

85b9_1_big.jpg

Lemezkonyha - Igazi régi lányos játék. Van itt minden, ami a főzéshez kell. Beépített konyhabútor, sütő, csészék, tányérok, edények és más konyhai kiegészítők.
Az aukció 1 Ft-ról indul és jelenleg 11 Ft-os ajánlattal lehettek nyerők.

a4b9_9_big.jpg

12 Játék társas - Klasszikus magyar játék, amit alkalmanként nagyon sokan keresnek. Igazából biztos vagyok benne, hogy nem komplett a társasjáték, ami azonban növeli az értékét az a mellé rakott mini malom, mini roulett és a harmadik játék.
Elképzelhető a doboz belsejét nézve, hogy más kincsekre is ráakadhattok.
A 3500 Ft-os fix ár ennek fényében egyáltalán nem számít rossznak.

5a5bcf211881c-retro-jatek-babakocsi.jpg

Régi játék babakocsi - Igen, erre egészen biztosan nagyon sokan emlékeztek. A lányok kedvec játékai közé tartoztak a babakocsik, amelyek között a 80-as években ez amolyan Cadillacnek számított.
Remek rugózás, szép kidolgozás jellemezte. Sajnos az idő múlásával a kerekek átkerültek más használati tárgyakra a babakocsik többsége pedig a kukában végezte. Manapság már nehéz szép darabra rábukkanni, így ez az aprócska hibától szenvedő példány 4000 Ft-ért egyáltalán nem számít rossz vásárnak.

ffa9_2_big.jpg

Régi babakocsi - Nem mondom, hogy egyszerű lesz, de valaki mentse meg ezt a régi klasszikus babakocsit az utókornak. Ahogy a fényképeket nézegetem az alkatrészek a helyükön vannak, de egy alapos tisztogatás, egyengetés, polírozás és mosás ráférne erre a szebb napokat látott 60-as években gyártott játékra.
A licit 3000 Ft-ról indul és nincs minimálár!

e0b9_1_big.jpg

Távirányítós Pingvin - Ismét egy régi klasszikus játék, az egykori Szovjetunióból. A múltkoriban valaki keresett működőképes és hiánytalan darabot, de akkor éppen egy sem volt a neten.
Most szerencsére egy felkerült a legnagyobb hazai aukciós oldalra. A szárnyak megvannak, a távirányító hiánytalan és a leírás szerint még működik is. Az ár fix 4000 Ft.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3813779106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása