Kicsit nagyobb trafikos kisautók
2018. március 20. írta: ToyaHSW

Kicsit nagyobb trafikos kisautók

kisautok1.JPG

A tegnapi bejegyzésben nagyon apró trafikos kisautókat mutattam nektek. A mai napon szintén ezen a vonalon megyek tovább, azonban a méret lesz egy kicsit nagyobb.
Ezúttal is hazai gyártású trafikos kisautók lesznek a középpontban.

A ma bemutatásra kerülő kisautó gyártójáról is megoszlanak a vélemények. Sajnos az autókon egyáltalán nincs semmi ráutalás az ügyes iparosra, így minden alternatívát felsorolok. Ha nektek pontos információtok lenne, akkor kérlek benneteket osszátok meg velem.
Szóval a tippek között szerepelt Havas, Szintai és Polefko is, de minden mondat úgy kezdődött, hogy SZERINTEM.

Ezúttal 14 autót tudok bemutatni nektek, amelyeket szintén Bress Andrástól kaptam. A kocsik négy markánsan eltérő formával és változatos színvilággal készültek.
Valószínűleg ezeket a játékokat is csomagban lehetett megvásárolni, azonban itt a kidolgozás már egy kicsit igényesebb mint a tegnap bemutatott kisautóknál volt.

Az igényesség abban érhető leginkább tetten, hogy az alváz és a karosszéria külön került kialakításra. Ez a két rész simán szét is pattintható egymástól. A futómű kidolgozása is igényesebb, ugyanis bár a kerekek itt is műanyagból készültek, de a tengelyek már fémből kerültek legyártásra.
A műanyag kicsit keményebb és kopogósabb, ennek megfelelően tartósabbnak is tűnik. A színválaszték pedig egészen elképesztő. Az autók a megszokott színeken kívül ezüst, sőt arany színű műanyagból is készültek.
Természetesen az autók formavilágára is érdemes néhány szót vesztegetni. Itt is 100%-ban az amerikai vonal érvényesül, ami a pickup, a szedán és a két cabrio formáján is tetten érhető. A kocsik egészen biztosan valami nyugati minta alapján készültek és a 60-as éveket idézik vissza.

Természetesen a múzeumban ezeket az apró autókat is megnézhetitek majd, de addig jönnek a megszokott fényképek, amelyek segítenek a múltidézésben egy kicsit.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr413756356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása