Játékmúzeum TV 69.adás
2018. március 10. írta: ToyaHSW

Játékmúzeum TV 69.adás

title_1.jpg

Ha szombat, akkor természetesen jön a megszokott Játékmúzeum Blog TV. A legújabb adásában néhány régi távirányítós szovjet Norma autót mutatok be nektek.
Azoknak akik kedvelik az távirányítós játékokat kihagyhatatlan ez az adás is. A jövő héten sem kell nélkülöznötök a Játékmúzeum Blog TV-t, aminek aktuális részéről a szerdai Facebook LIVE-ban mondok többet nektek.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7713729754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dandy30 2018.05.20. 23:08:51

Tamás ,klassz a videó de hozzátennék.. A teher autóból volt a bemutatott darabokon kívül platós illetve extrém ritka nyergesvontatós változat is . További érdekeség a teherautóknál maradva ,hogy csináltak belőle távirányitó nélküli változatokat is amik szintén ugyanezzel a meghajtással ,manuálisan kormányozható első kerékkel .A haladási irányt az autó hátuljába egy irányváltó kapcsolóval oldották meg .Ugyanazt a kapcsolót használták amit a BAM holdjáróban . De még ezzel sincs vége mert készültek sima tologatós verzióban is első fix tengellyel . A Csajka pedig több színváltozatban készült .Én háromról tudok .Sárga kék és piros .
süti beállítások módosítása