Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.9.hét
2018. február 25. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.9.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott és sokatok által figyelemmel kísért Heti TOP5 ajánló rovat, amelyben jó áron megszerezhető régi játékokat ajánlok a figyelmetekbe.
Igyekeztem ezúttal is öt olyan játékot összegyűjteni nektek, amire érdemes lecsapni.

dda9_1_big.jpg

Autocross társasjáték - Az oldalon már volt szó erről a hazai gyártású társasról, sőt az elődjét a Grand Prix társast közelebbről is bemutattam nektek.
Ezúttal az utódnak számító Autocrosst vásárolhatjátok meg viszonylag kedvező áron. A legfontosabb alkotórész az aprócska autók szerencsére megvannak, így talán érdemes 2500 Ft-ért begyűjtenetek ezt a régi kincset.

580ca0af98b11-antik-jatek-babakocsi.jpg

Régi babakocsi - Ez a játék ha jól emlékszem nem olyan nagyon régen volt már az ajánló rovatban. Engem személy szerint lenyűgözött a babakocsi formája és azonnal bele is szerettem.
Persze ahhoz, hogy ízlésesen egy gyűjteményben helyet kapjon sok tisztításra és takarításra van szükség. Ezt úgy tűnik az eladó is látja, így az árból engedett egy keveset, így már csak 10.800 Ft-ot kell érte leszurkolni az új tulajnak.

bda9_1_big.jpg

Szovjet játék rulett - Természetesen mint annyi más játékot ezt is a Norma cég gyártotta. Az egykori Szovjetunióban nem riadtak vissza soha attól, hogy más játékokból merítsenek ötletet. Talán ennek a mentalitásnak is köszönhető, hogy ez a játék kísértetiesen hasonlít a Prefo által gyártott játékra.
Az ár 1500 Ft, ami annak tudható be, hogy a zsetonok száma erőteljesen korlátozott.

cda9_1_big.jpg

Színek rudak készlete - Ha a 70-es években voltatok gyerekek, akkor egészen biztosan találkoztatok az óvodában vagy az iskola alsóban a TANÉRT által gyártott Színes Rudak készlettel. Elvileg ennek a készletnek a matematika elsajátításában lett volna jelentősége, de mi valamiért szívesebben építettünk belőle különböző dolgokat.
Ha nosztalgiázni akartok egy kicsit, akkor most az 1499 Ft-ról induló árverésre érdemes ránéznetek.

dda9_2_big.jpg

Tourist Coach SFTF MF-30 - Hogy azért ma se maradjatok kínai játék nélkül. Ezúttal az MF-30-as lemezből készült lendkerekes buszt szeretném a figyelmetekbe ajánlani.
A klasszikus darab igaz már kicsit viseletes, de ennek ellenére talán az 1500 Ft-ról induló aukcióra érdemes egy licittet tennetek.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr4813697506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása