Lesney 40.évfordulós készlet
2018. február 20. írta: ToyaHSW

Lesney 40.évfordulós készlet

lesney40_1.JPG

1987-ben volt 40 éves a Lesney cég, amit Leslie Smith és Rodney Smith alapított. A cég a nagyobb évfordulókra egyedi ünnepi csomagokat készített. Nem volt ez másképp 1987-ben sem, amikor a 40th Anniversary Collection megjelent.
A csomagban öt klasszikus Lesney autó aprócska mása kapott helyet. Megtalálható a díszdobozban a No.1 Aveling Barford Road Roller, a No.4 Massey Harris Tractor, a No.5 Double Decker Bus, a No.7 Horse Drawn Milk Float és a No.9 Dennis Fire Engine.

A jubileumi készlet csomagolása erőteljes hasonlóságot mutat az első időkben kiadott Gift Settek dobozával és ez nem véletlen. A grafika és színek szinte teljesen megegyeznek és a tartalomra sem lehet panasz.
Az öt kisautót eredeti színekben és arany színű változatban is elkészítették.

Természetesen ez a készlet mind a mai napig viszonylag egyszerűen beszerezhető az Ebay-en vagy néha a hazai aukciós oldalakon keresztül is és az ára sem különösebben veszélyes.
Mivel egy klasszikus darabról van szó, így valószínűleg az értéke az idő múlásával emelkedik majd, de én leginkább azért szereztem be, mivel helye kell hogy legyen egy ilyen készletnek is a múzeum kisautókkal foglalkozó részén majd.
Természetesen a 40.évfordulós készletet is láthatjátok majd, de addig jönnek a megszokott fényképek.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

Patreon támogatók jelentkezésével még gördülékenyebb munkára, még több bejegyzésre, még több videóra és folyamatosan új tartalmakra számíthattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr5713685974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása