Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.8.hét
2018. február 18. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.8.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott Heti TOP5 régi játék ajánló rovat, amelyben ezúttal is öt jó áron megvásárolható régi játékot ajánlok a figyelmetekbe.
Remélem ezúttal is sikerült olyan játékokat összegyűjtenem, amivel érdemes a gyűjteményeteket bővíteni.

1aa9_1_big.jpg

Gemini X-5 elemes űrjármű - A Japán Modern Toys számtalan klasszikus lemezjátékot készített. Ezúttal a Gemini X-5-ös került fel a legnagyobb hazai aukciós oldalra.
A licit jelenleg 5502 Ft-on áll, de valószínűleg a végösszeg jóval magasabb lesz - nem tartom elképzelhetetlennek a 20.000 Ft feletti árat sem, mivel nagyon szép állapotban maradt meg a játék.

4aa9_2_big.jpg

Tipp-Kick focis játék - Erről a játékról, sőt erről a változatról már írtam egy hosszabb bemutatót az oldalra. A MIEG által készített játék még mind a mai napig gyártásban van, azonban természetesen a régi készletek is őrzik értéküket.
Ebben az esetben 3999 Ft az induló ár, amit simán meg is ér a játék.

79a9_3_big.jpg

Antik rolós babakocsi - Ezúttal egy felújítást igénylő játékot ajánlok a figyelmetekbe. Az biztos, hogy a fém elemeket alaposan le kell tisztítani és az oldalsó borításnak is érdemes mosószerrel nekiesni. Ha sikerrel jártok a tisztítással, akkor egy csodálatosan szép és különleges formájú babakocsival bővíthetitek a gyűjteményeteket.
Az aukciós 1 Ft-ról indul, de minimálár is van, ami még azért elviselhető a 4500 Ft-al.

3aa9_12_big.jpg

Star Mission Flipper - Egy régi klasszikus flipper, aminek szüksége van a törődésre és a gondos új gazdára. Kiváló állapotban maradt meg a játék, a doboz is eredeti, de valamiért nem működőképes jelenleg.
Egy ügyes gyűjtő ebből a játékból pillanatok alatt faraghat működőképes gyöngyszemet újra, de még dekorációnak sem utolsó a 2990 Ft-os áron megvásárolható játék.

9aa9_1_big.jpg

Gordon Electric - Egy kiváló állapotban megmaradt régi elektromos építőkészlet, amiből egyszerűen lehetett megtanulni a soros és a párhuzamos kapcsolást és más egyéb érdekes elektromossággal kapcsolatos dolgot.
Eredeti doboz, magyar nyelvű leírás, szép állapot, a licit 2800 Ft-ról indul.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

Patreon támogatók jelentkezésével még gördülékenyebb munkára, még több bejegyzésre, még több videóra és folyamatosan új tartalmakra számíthattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr413679758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása