Gyerekeknek szóló reklámok a múltból
2018. február 16. írta: ToyaHSW

Gyerekeknek szóló reklámok a múltból

idokapszula_nb_i_1981_82_24_fordulo_reklam_2.jpg

Gyerekfejjel számtalan reklámmal találkoztam és gondolom ezzel így voltatok Ti is. Szinte daloltam a Hurkás, a Tejes (nem lehet megunni) és a többi reklámot amikor a TV-ben mentek, annak ellenére is hogy igazából nem tartoztam a célcsoportba feltétlenül.
Természetesen készültek olyan reklámok is amelyek kifejezetten nekünk gyerekeknek készültek. Ezekkel általában újságokban vagy kártyanaptáron találkozhattunk, de néha a televízióban is feltűnt egy-egy gyerekjátékokat bemutató spot.

A mai napon ilyen reklámanyagokat hoztam nektek nosztalgiázáshoz. Elsőként a képeket láthatjátok, majd azt követően jönnek a TV reklámok is.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt  teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

Patreon támogatók jelentkezésével még gördülékenyebb munkára, még több bejegyzésre, még több videóra és folyamatosan új tartalmakra számíthattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr6613660576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása