Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.7.hét
2018. február 11. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.7.hét

Természetesen ezen a héten sem kell nélkülöznötök a megszokott Heti TOP5 régi játék rovatot, amelyben igyekszem mindig érdekes játékokat összegyűjteni nektek.
Remélem ezen a héten is megtaláljátok a rovatban azokat a gyöngyszemeket, amelyek még hiányoznak a gyűjteményetekből.

a8a9_2_big.jpg

Trafikos játékcsomag - No itt aztán van minden, amire érdemes figyelni. Régi hazai készítésű teherautó, Formula 1-es versenyautók, homokozóban használt szita, vízipisztoly, bélyegek és sok más régi játék, amelyek között akad olyan is, ami még eredeti csomagolásban van.
Az induló ár 3990 Ft, de 4500 Ft-os villámáron azonnal vihetitek a kupacot.

18a9_1_big.jpg

Nullától a számítógépig - Egy Novotrade társasjáték, amiről én eddig még nem is hallottam. Természetesen ha Novotrade, akkor számítógépes játékról van szó.
Egy kicsit hiányos a játék, de egy esztergályos ismerős tuti legyártja a hiányzó dolgokat baráti alapon is. Szerencsére a tábla és a doboz is megvan, így komoly kincsről beszélhetünk.
Kikiáltási ár 4500 Ft, míg a villámár 5500 Ft.

18a9_1_big_1.jpg

Régi Csehszlovák játékok - Két régi Csehszlovákiában készült játék, amit a Chemoplast Brno készített. Az egyik egy régi játék szövőszék, míg a másik a nálunk sokkal jobb minőségben gyártott rugós foci cseh változata.
A kettő dobozos játékért az eladó 3000 Ft-ot kér minimum.

98a9_3_big.jpgMinigolf - Ha már az előző játékokat a Chemoplast Brno készítette, akkor következzen ismét egy játék tőlük. Ezúttal egy minigolfot ajánlok a figyelmetekbe, ami egyetlen hiányosság a golflabda. Persze ezt könnyen lehet pótolni, így érdemes elgondolkodni a 4200 Ft-os fixáron megvásárolható játékon.

78a9_1_big.jpg

Fém BTR harcjármű - Általában forognak ilyen régi fémből készült katonai járművek a hazai aukciós oldalakon, azonban ez tényleg szép állapotban és elfogadható áron várja új gazdáját.
Ha érdekel benneteket a játék, akkor 1000 Ft-ot kell érte leszurkolnotok.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

 

Patreon támogatók jelentkezésével még gördülékenyebb munkára, még több bejegyzésre, még több videóra és folyamatosan új tartalmakra számíthattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr1413655720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása