Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.6.hét
2018. február 04. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.6.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott ajánló rovat, amelyben a jövő hétre ajánlok nektek figyelemmel kísérhető aukciókat.
Remélem ezúttal is sikerült öt olyan játékot összegyűjtenem, amelyekért érdemes lesz harcba szállnotok és gazdagítanotok a gyűjteményeteket.

a5a9_1_big.jpg

PIKO Sybill varrógép - Az elmúlt héten úgy is sok szó esett a varrógépekről az oldalon, így az egyik legkomolyabb PIKO gyártmányú varrógépet szeretném most a figyelmetekbe ajánlani.
A Sybill igazán szép állapotban maradt meg. Tartozik hozzá szervíz doboz, pedál és még a plexi burkolat is megmaradt. A kikiáltási ár 4000 Ft és szerintem ennyiért meg is éri elhozni.

e5a9_2_big.jpg

Videoton Amatőr Rádió Építő - Nagyon ritkán látni ilyen szép állapotban megmaradt hobby készletet. A fotón is láthatjátok, hogy még két régi Perion elem is van a dobozban (persze ezek már nem használhatóak).
A Videoton egykori különleges játékából nagyon klassz dolgokat lehetett építeni, de ma már érdemesebb így elrakni a játékot az utókor számára.
Az ár fix 6500 Ft.

f3a9_2_big.jpg

Lemez persely - Bár az itthoni gyűjtők leginkább Lemezárugyáras Kutyás perselyként ismerik ezt a típust, azért már országokban is gyártottak hasonló pénzgyűjtőket a gyerekek számára.
Ezúttal egy ilyennel tudjátok gazdagítani a gyűjteményeteket. A licit 1 Ft-ról indul.

d5a9_1_big.jpg

HOVER Lotus Racing Car - Egy régi elemes játék, amit a Hover cég gyártott. Meglehetősen ritka darabnak számít, ennek köszönhetően még úgy is lazán megéri a 9990 Ft-os kikiáltási árat, hogy a versenyző mára hiányzik belőle.
Gondolom nem árulok el nagy titkot, hogy a kocsi külföldön nagyságrendekkel magasabb összegen cserélne gazdát.

d5a9_9_big.jpg

Formula 1-es Tivoli - Mint tudjátok személy szerint imádom a Tivoli játékokat. Tudjátok ezek voltak azok a golyós kilövős játékok, ahol karok nem voltak és csak a szerencsén múlt mennyi pontot is szereztünk egy menet alatt.
Nagyon kedvelem ezeknek a játékoknak a grafikáját, így engem szinte azonnal meg is vette ez a Formula 1-es darab, ami pár apró hibával lehet a tietek 3000 Ft-os fix áron.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr5313632790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása