Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.4.hét
2018. január 21. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.4.hét

Természetesen a mai napon kirakott Blog TV adás ellenére nem lehet csúszás az oldal megszokott menetrendjében, így a Heti TOP5 régi játék rovat sem maradhat el.
Igyekeztem ezen a héten is öt jó áron megszerezhető játékot összegyűjteni nektek, amelyek aukciójára érdemes lesz figyelmet fordítanotok a jövő héten.
Vágjunk is rögtön a közepébe!

40a9_5_big.jpg

Távirányítós GAMA dózer - Nem mondanám, hogy klasszikus és különleges darab, de ennek ellenére mivel régi és távirányítós valószínűleg sokakat érdekelhet.
A GAMA által gyártott játék eredeti távirányítóval vár benneteket. Nincs törés, repedés, így valószínűleg működik is, egyetlen hiányosság a villogóról hiányzik a piros műanyag elem.
Az ár 5800 Ft.

10a9_4_big.jpg

VERO TT házak - Egészen biztosan Ti is az első PIKO TT kisvasút megvásárlásánál rögtön fejetekbe vettétek, hogy terepasztalt kellene építeni. A játékboltokban ekkor egyszerűen megvásárolhatóak voltak az NDK Vero cég házai és kiegészítői, amelyeket otthon kellett összeállítani.
Bőszen ragaszgattuk a házakat, szórtuk a műfüvet, de csak kevesünknek lett tényleg terepasztala. A lelkesedés elillant és ezek a műanyag házak jobb esetben a padláson végezték.
Most néhány ilyen nosztalgikus épületet tudtok beszerezni 5500 Ft-os fix áron.

a0a9_2_big.jpg

Műanyag Wartburg 353 - Fújt technikával készült és valószínűleg itthon gyártott Wartburg 353W. Nagy összegben mernék fogadni, hogy mintául a PIKO távirányítós kisautója szolgált.
Nem egy gyakori darab és ez ráadásul szép állapotban is maradt meg. 
A licit 4000 Ft-ról indul, ami egy ilyen ritkább játéknál nem is számít soknak.

01a9_1_big.jpg

Dingball flipper - Ne maradjon ki a heti ajánlóból egy klasszikus Lemezárugyáras játék. A Dingball flipper minden szocialista országban készült hasonló stílusú játéknak az alapja.
A Dingball még ma is kedvelt a gyűjtők körében, azonban nagyon sok a hiányos darab. Ez komplett és ráadásul működik is, így érdemes lecsapnotok a fix 4000 Ft-os áron árult darabra.

70a9_2_big.jpg

Régi műanyag cica - Ez is egy igazi klasszikus darab, ami a 70-es években általában az óvodák játékai között helyet kapott.
Kiváló állapotban maradt meg a fekete macska, így talán érdemes figyelnetek az aukciót. Jelenleg 334 Ft-os ajánlattal kerülhettek nyerő pozícióba, de még sok van hátra az aukcióból.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr6813592263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása