Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.3.hét
2018. január 14. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.3.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben hétről-hétre igyekszek néhány jó áron megvásárolható játékot a figyelmetekbe ajánlani.
Remélem a kínálatból ezen a héten is megtaláljátok azt, ami a gyűjteményetekből éppen hiányzik.

4c99_2_big.jpg

MSB billencs teherautó - Ezúttal egy klasszikus NDK-ban gyártott játékot ajánlok a figyelmetekbe. Az MSB cég hírnevét olyan játékokkal alapozta meg mint a Bison busz.
Természetesen teherautók is készültek a gyárban, amelyek közül ezúttal egy billencseset ajánlok a figyelmetekbe. Az aktuális ár 1 Ft jelenleg. Érdemes szétnéznetek az eladó többi aukciója között is, ugyanis több MSB teherautót is árul jelenleg.

3c99_1_big.jpg

Nagyméretű műanyag versenyautó - Mivel az eladó a címben 40 cm-esnek, míg a leírásban 60 cm-esnek adja meg az autó méretét, így legegyszerűbb ha abban maradunk, hogy egy nagy játékról van szó :)
Különösen azoknak tetszik majd a Formula autó, akik kedvelik a fújt technológiával készült játékokat. Sajnos a versenyző feje hiányzik, de ennek ellenére nagyon szép állapotban megmaradt darabról van szó.
A licit jelenleg 433 Ft-on áll.

ba99_4_big.jpg

Budapesti séták - Ismét egy klasszikus hazai kártyát szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Ezúttal egy nagyon kedvező áron eladó Budapesti séták kvartett kártyára szeretném felhívni a figyelmeteket.
A pakli hiánytalan és ráadásként még az eredeti doboza is megvan. Az ár jelenleg 550 Ft.

6a99_1_big.jpg

TOMY Tronic 3D Sky Attack - Na most egy kicsit kapaszkodjatok meg a székben, mert egy nem mindennapos játékot szeretnék a gyűjtők figyelmébe ajánlani:
A TOMY által gyártott Tronic 3D az első fecskék között volt a 3D-s látvány világában. A játékot a szemünkhöz emelve láthattuk a kijelzőt, míg a felső részen elhelyezett gombok szolgáltak az irányításra. Rendkívül ritka darab, ennek megfelelően az ára sem hétköznapi.
Az induló licitet 19.000 Ft-ban határozta meg az eladó, ami egyáltalán nem a földtől elrugaszkodott, sőt azt kell mondanom hogy a 25.000 Ft-os villámár is korrektnek számít.

5799_4_big.jpg

Profix házépítő játék - Ismét egy hazai remekmű, amivel nem találkozni túlságosan gyakran. A Profix cégről már olvashattatok a weboldalon hosszabb cikket és már néhány játékkal is megismerkedhettetek.
Most egy házépítő készletet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ami elvileg hiánytalanul várja új tulajdonosát.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr4613574995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása