Játékmúzeum TV 61.adás
2018. január 13. írta: ToyaHSW

Játékmúzeum TV 61.adás

title_1.jpg

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott Játékmúzeum Blog TV adása. Ezen a héten ismét egy kínai játékkal ismerkedünk meg közelebbről.
Az ME-882-es autó igazi érdekessége a hangvezérléses megoldás, amit természetesen be is mutatok majd nektek.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2713570433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tehetséges ugandai buzi 2018.01.15. 08:53:54

Volt ilyen autóm, isten tudja, hol lehet. Ahoz egy fém "pattintó" volt, azzal lehetett irányítani. A az első pattintás hangjára elindult egyenesen előre, a másodikra megállt, a harmadikra bal íven fordulva elkezdett tolatni, a negyedikre megállt és ez a folyamat kezdődött elölről. Egy idő után rájöttünk, hogy ha a szánkkal kiadunk egy hasonló hangot, akkor is működik.

De ha jól emlékszem, volt hasonló elven működő Lego vonat is a hatvanas évek végéről, ott síppal lehetett irányítani (indítani és megállítani) a vonatot.

www.youtube.com/watch?v=opYiW2Lf5Vs
süti beállítások módosítása