Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.2.hét
2018. január 07. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2018.2.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott és sokatok által kedvelt Heti TOP5 régi játék ajánló rovat, amelyben a jövő hétre ajánlok nektek öt jó áron megszerezhető régi játékot.
Remélem a kínálatban ezúttal is megtaláljátok azt amivel a gyűjteményeteket érdemes lesz bővíteni.

da99_2_big.jpg

Régi Rex asztal - Általában ilyen nagy méretű játékokat nagyon ritkán szoktam ajánlani, azonban ezúttal ezen a kiváló állapotú rex asztalon megakadt a szemem.
Az asztalhoz két dákót is kaptok, azonban a golyókról és a gombáról nektek kell gondoskodni. Az ár 1999 Ft.

2b99_3_big.jpg

MF-130 lendkerekes busz - Tudom sokan azonnal ugranak ha kínai lemezjátékról van szó jó áron. Ezúttal az MF-130-as busz egyik szép állapotban megmaradt változatát szeretném a figyelmetekbe ajánlani.
A  most figyelmetekbe ajánlott busz ára 2400 Ft (de érdemes a fix 2500 Ft-ért lecsapni rá) töredéke az Ebay-en elkért árnak.

fa99_5_big_1.jpg

Meteor fémépítő - Ezúttal egy régi fémépítő készletet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. A Meteor 3-as doboza nem éppen mai darab, de kiváló állapotban maradt meg.
Még a doboz is eredeti. Ennek megfelelően a 8000 Ft-os kikiáltásiár magasnak tűnhet, azonban ha rákerestek a neten meglátjátok, hogy ettől sokkal többet ér a készlet.

fa99_1_big.jpg

Lendület Citroen - Ajánló nem múlhat el Lemezárugyáras játék nélkül. Ezúttal egy újabb lendkerekes csodát szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Az életben is gyönyörű Citroen játék változata tényleg szép állapotban maradt meg. Az egyetlen hibája a játéknak az egyik csavarrögzítő fészek törése, amit mindenképpen javítani kell.
A kikiáltási ár 2000 Ft.

0b99_1_big.jpg

Tudás ösvényén társasjáték - A szocialista társasjátékok megérnének egy komolyabb tanulmányt. Sok játék valamilyen szinten kapcsolódott a honvédelemhez.
A Tudás ösvényén ilyen játék volt, ami az MHSZ-es lét rejtelmeibe segített elmerülni a gyerekeknek. Eredeti doboz, pótolt figurák, bár akad némi hiány azért.
Ennek ellenére klasszikus korrajz 3999 Ft-os indulóáron.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr113555743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása