Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.51.hét
2017. december 17. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.51.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat. Ezen a héten is igyekeztem öt jó áron megvásárolható régi játékot összegyűjteni nektek az aukciós oldalak kínálatából.
Remélem találtok a felhozatalban olyan darabot, amivel érdemes a gyűjteményeteket bővíteni.

c099_1_big.jpg

Lemezből készült dömper - Egy igazi ritkaság ez az 50 cm nagyságú dömper. A méretéből adódóan inkább szabadtéri használatra készült, de ez nem igazán látszik rajta.
Viszonylag szép állapotban maradt meg, így érdemes elgondolkodnotok a vásárláson. Jelenleg 3400 Ft-os licittel lehettek nyerők.

8399_1_big.jpg

Magnetic Football - Egy igazi klasszikus, ami számtalan változatban készült, sőt volt olyan verzió amit itthon gyártottak. Ez egy ritkább játék, ami a nagy pályának és a felvonultatott játékosok számának tudható be.
Ritkaság, hogy a kapuk váza is megmaradt, így egy ügyes feleség vagy barátnő segítségével könnyen tudtok új hálókat varázsolni a kapukra.
Az ár jelenleg 3990 Ft.

e299_1_big.jpg

Lendület Mercedes-Benz - Ha a lendület szót leírom, akkor sokan kapásból tudják már, hogy egy lendkerekes Lemezárugyáras játékról van szó.
Ezúttal egy viszonylag szép állapotban megmaradt Mercedes-Benzre szeretném felhíni a figyelmeteket. Az alvázon dolgozni kell, de a matricázás megmaradt és ez sokat számít.
Az ár jelenleg 4000 Ft.

3399_5_big.jpg

Szovjet morze játék - Bizony amikor még nem volt telefon és a CB sem igazán terjedt el, akkor a morze volt aminek a segítségével üzeneteket lehetett küldeni.
Nagyon sokáig tanították a morze jeleket az iskolákban is. Természetesnek számít, hogy ilyen játék is készült, aminek segítségével a barátaikkal tudtak morzézni a gyerekek. Most egy ilyen játék került árverésre, aminek induló ára 3400 Ft.

9099_5_big.jpg

Lendkerekes Lancia - Nem tudom hozzám hasonlóan bomlanak-e mások is a Joustra játékokért, de ha igen, akkor ez az autó biztosan felkelti majd az ő érdeklődésüket is.
A lemezből készült lendkerekes Lancia rallyautó kiváló maradt meg. Az ár nem annyira veszélyes, hiszen az Ebayről kicsit drágábban tudtok hasonlót beszerezni és ott még a postaköltség is több.
Az ár 3990 Ft fixen.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr9413507785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása