Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.50.hét
2017. december 10. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.50.hét

Természetesen ezen a héten sem maradtok a megszokott és sokatok által kedvelt Heti TOP5 régi játék nélkül. Ez az a rovat, amelyben a hazai aukciós oldalak kínálatából igyekszem nektek öt jó áron megvásárolható régi játékot a figyelmetekbe ajánlani.
Ezen a héten is igyekeztem, remélem megtaláljátok a felhozatalban a gyűjteményetek legújabb darabját.

5a1ea74cccc1a-1-ft-jatek-gyujtoknekextrem-ritka-nagymeretu-retro-orosz-holdjaro.jpg

Szovjet holdjáró - Azt hiszem ez a játék már szerepelt a blogon és hosszabb írást is olvashattatok róla. Ez egy szovjet holdjáró, amit számtalan különböző változatban készítettek.
A távirányítója igazi különlegesség és jellemző is a szovjet játékokra. Ebben a holdjáróban ketten utaznak, a vezető mellett egy kamerás ember is helyet kapott. Megy előre-hátra, jobbra-balra és még világít is a hernyótalpas jármű.
Az aktuális ára 6000 Ft, ami egyáltalán nem számít magas összegnek.

580ca098f2bc6-antik-jatek-babakocsi_1.jpg

Régi babakocsi - Egy igazi régiség a 60-es évekbők. A babakocsiknak hatalmas kultusza volt abban az időben és ennek köszönhetően különleges formájú játékok is születtek.
Ez egy igazi jellegzetes formájú játék, amit most rendkívül olcsón tudtok megszerezni. Az ár már csak 8400 Ft.

5a2312d476ef9-retro-jatek-nem-lemezarugyari-kinai-autok-motoros-lemezjatek-6db-egyben.jpg

Régi lemezjárművek - Bár az eladó azt írja, hogy kínai játékokról van szó, ez így nem teljesen igaz. Kínai lemezjátékok vannak többségben a csomagban, de azért két szovjet játékautó is található a megvásárlásra ajánlott csomagban.
Alapból a kínai autók is különlegesek, de a motor jelentősen emeli a csomag értékét. A 9900 Ft-os ár ennek fényében egyáltalán nem számít soknak az öt autóért és a motorért.

53e370f44b5bd-regi-kick-goal-focis-jatek.jpg

Kick Goal focis játék - Ismét egy jó áron megvásárolható ritkaság. A most figyelmetekbe ajánlott Kick-Goal játék nagyon sokban hasonlít a német Tipp-Kickhez, de mégis egy kicsit más.
Mivel ezek a készletek nagyon sok pénzért szoktak gazdát cserélni, így 5000 Ft-os ár akkor is ajándék érte ha egy figura hiányzik.

59c289ff3a93c-a-70-es-evek-tarsasjatek-piko-nemet-elemes-szamolojatek-ritka-.jpg

PIKO Miomat - Egy elemes matematikai készségfejlesztő játék a PIKO-tól. Az egykori NDK játékgyár tényleg mindent gyártott (vagy inkább mindent is).
A sok távirányítós és lendkerekes autó mellett ilyen érdekességek is kikerültek a gyárból. A ritka játék ráadásul nem is túl veszélyes áron lehet a tietek, hiszen csak 1590 Ft-ot kell érte fizetnetek.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr9713469215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása