Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.49.hét
2017. december 03. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.49.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben szokás szerint öt jó áron megvásárolható ritkaságot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.
Remélem ezúttal is sikerült néhány olyan ritkaságot összegyűjtenem, amin a gyűjtőknek és a nosztalgiázóknak is egyaránt megakad a szeme.

aa89_1_big.jpg

PeBe építőkészlet - Az NDK klasszikus és mára kultikussá vált LEGO utánzata. Természetesen ebből is bőséges volt a választék, így szinte minden változat beszerezhető mind a mai napig.
Ezúttal egy jó áron megvásárolható házépítő készletet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.

2c89_3_big.jpg

Cruiser felhúzós bolygókerekes játék - Egy igazi kínai gyöngyszem, ráadásul tényleg szép állapotban. Egy ilyen típus van a gyűjteményben is, azonban annak nagyon sok alkatrészét kellett pótolni.
A most eladásra kínált darab úgy tűnik komplett, ami nem utolsó szempont a gyűjtők számára. Az ár jelenleg 101 Ft, de a 12.000 Ft-os villámárat kicsit túlzónak érzem.

2c89_1_big.jpg

Távirányítós Mercedes C111 - Egy távirányítós autót is hoztam nektek az ajánló rovatban. Ezúttal egy szocialista Mercedes C111-est ajánlok a figyelmetekbe. Ha jól emlékszem ez egy szovjet játék, legalábbis a gyűjteményben található darabon mintha rajta lenne az ár, amit rubelben jelöltek.
A lámpa állandóan nyitva van, viszont a hátsó fedelet kézzel lehetett felnyitni.
Az ár jelenleg 4100 Ft, ami teljesen reálisnak mondható.

0b89_1_big.jpg

Transformers Flipper - Ez a régi játékokat kedvelőknek és a Transformers téma iránt fogékonyabbak számára is érdekes lehet.
Az 1984-ben készült játékot Jugoszláviában gyártották és mind felépítésében, mind pedig kidolgozásában pontosan olyan volt mint a Lemezárugyár játéka.
Ennek a darabnak az ára jelenleg 2500 Ft-on áll, ami nagyon kedvezőnek számít.

db89_2_big.jpg

Lemezárugyár Kitérő Rendőrautó - Ismét egy klasszikus játék, amiből persze van szebb állapotban megvásárolható is az aukciós oldalakon, de én mégis inkább a pénztárcakímélőbb, kicsit kopottabb, kicsit hiányosabb játékot ajánlom a figyelmetekbe.
Valószínűleg ezt a játékot soha nem fogjátok kompletté tenni, de ha esetleg ráakadtok egy másik hasonló típusra, akkor a kettőből még simán varázsolhattok egyet.
A licit jelenleg 5555 Ft-on áll, de akár a 9800 Ft-os villámáron is érdemes lecsapni erre a ritkaságra.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr9413418353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása