Kisautó parádé 8+1.rész
2017. november 30. írta: ToyaHSW

Kisautó parádé 8+1.rész

mb3.JPG

Ahogy arról a Játékmúzeum Blog TV adásában már beszámoltam legutóbb a játékokat rendszerezem jelenleg és katalogizálom. Eközben találtam egy karton dobozt, ami elsőre kicsit titokzatosnak tűnt, azonban kinyitva néhány újabb Matchbox kisautó tűnt fel.
Most ezeket mutatom be nektek fényképek segítségével. A többség Lesney Matchbox King Size sorozatból származó darab, de SuperFast, sőt kínai kisautó is a csomagban.

Elvileg ezekkel a fotókkal most egy darabig végeztem a Matchbox méretű kisautókkal, de természetesen számtalan műanyag és lendkerekes kisautó várja még, hogy bemutassam nektek őket.
Ezúttal a kocsikról egy-egy kép készült, mivel úgy gondoltam ennyi autót egy bejegyzésben próbálok veletek megosztani.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3313407583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása