Játékok a karácsonyfa alatt
2017. november 29. írta: ToyaHSW

Játékok a karácsonyfa alatt

20504.jpg

Mivel hamarosan itt a karácsony, így gondoltam egyre több emlék ugrik be nektek is a gyerekkorotok ünnepeiről. Melyik évben mit is kaptatok és biztosan van olyan játék, ami azóta is megvan nektek vagy nagyon pontosan emlékeztek rá,
Úgy gondoltam egy rövid ismeretterjesztő bejegyzés erejéig kitérőt teszek a Fortepan arhívumában, ahol nagyszerű fotók vannak minden témában. Ezúttal a karácsony és a játék a téma és az hogy mi került régen a fa alá.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr8613404401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása