Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.43.hét
2017. október 22. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.43.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a vasárnapokon érkező Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben minden héten igyekszem néhány jó áron megszerezhető régi játékot a figyelmetekbe ajánlani.
Ezúttal is mindent megtettem az ügy érdekében és remélem megtaláljátok a bemutatásra kerülő játékok között azt ami éppen hiányzik a gyűjteményetekből.

4c79_1_big.jpg

Lemezjáték csomag - Egy érdekes csomagot tudok elsőként a figyelmetekbe ajánlani. Megtalálható benne a régi kínai rendőrségi lendkerekes kicsit hiányos állapotban, egy bicikliző bohóc szintén kissé hiányosan és egy lemezteherautó aminek hiányzik a felépítménye vagy a vontatmánya.
Mivel mind a három játék hiányos, így az aukció 1850 Ft-ról indul.

db79_1_big.jpg

PIKO Kipper - Az egyik nagy kedvenc PIKO távirányítós játékom. Ezt már többször is leírtam. Ennek oka pedig, hogy a kormányzás elektromotoros megoldással működött, amit itt alkalmaztak elsőként.
A játék nincs éppen fényes állapotban (különösen a távirányító), de az ár is csak 3900 Ft.

eb79_1_big.jpg

Fa teherautó - Nagyon szeretem a régi fából készült autókat. A maguk egyszerűségében csodálatosak. Ezúttal egy leginkább Skoda teherautóra emlékeztető darabot tudok a figyelmetekbe ajánlani.
Persze meglátszik már rajta az idő, de ennek ellenére szerintem érdemes egy gyűjteménybe megmenteni ezt a játékot is.

da79_1_big.jpg

IRISA műanyag ejtőernyős - Mivel ezt a játékot elég sokan keresitek rajtam általában, így gondolom elég gyorsan új gazdája is lesz majd a Vaterára most felkerült darabnak.
Sokban hasonlít az oldalon már megismert változatra, de ejtőernyőben eltér attól. A reptethető játék igazán ritkának számít, így nem szabad csodálkozni a 8000 Ft-os fix áron sem.

ba79_1_big.jpg

Lemezjáték munkagép - A kék színű hernyótalpas munkagépen egészen biztosan megakad majd a Ti szemetek is. A felirat szerint valahol Bulgáriában készülhetett a játék, ami remek állapotban maradt meg.
Ha kedvelitek a lemezjátékokat, akkor érdemes a licitáláson elgondolkodnotok. Jelenleg már 667 Ft-os ajánlattal nyerő pozícióba kerülhettek.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7613050828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása