Frissítés helyett...
2017. október 09. írta: ToyaHSW

Frissítés helyett...

img_20171009_174627.jpg

Általában a hétköznapokon már a megszokott játékbemutatókkal találkozhattok az oldalon. Elvileg mára is volt tervezve hasonló, csak éppen a nap első fele nem a terveknek megfelelően alakult.
Volt ma áramszünetben részem, javítandó Wifi Reapeterben és ezekkel az apróságokkal el is telt a délelőtt.

Azonban amiért a bejegyzést írom az a délutáni program. Néhány napja megkerestek az Ismerd meg! TV műsor szerkesztői, akik játékokról készítettek egy adást.
Természetesen sok érdekes téma közé a régi játékok is befértek, így bizony én is szerepeltem a műsorban. A felvétel nagyon érdekes volt. Különösen tetszett, hogy a felnőttek többségének azonnal eszébe jutott a gyerekkora és felidézte az emlékeit.
A szereplő gyerekek szenzációsak voltak. Szinte azonnal mindent kipróbáltak és tudtak is játszani a játékokkal, ami engem meglepett. 
Köszönet a lehetőségéért Tóth Csillának, Tompos Vincének és az egész stábnak. Érdekes volt a felvétel és nagyon tetszett a hangulat.

A televízióban vasárnaponként reggel 9-kor nézhetitek az Ismerd meg!-et az M5-ön, majd 17 órától a Duna World-ön láthatjátok a gyerekeknek szóló műsort.

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr5012945657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása