Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.36.hét
2017. szeptember 03. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.36.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott Heti TOP5 régi játék ajánló rovat, amelyben a jövő hétre ajánlok nektek megvásárlásra érdekes és jó áron beszerezhető játékokat.
Igyekeztem ezúttal is különleges játékokat összegyűjteni, de valahogy most csak járműveken akadt meg a szemem. Ezúttal tehát 100%-ban fiús postot kaptok.

2469_8_big.jpg

Lemezárugyár Fiat 600 - A Lemezárugyár Lendület autósorozatában nagyon sok típus készült. Ezekkel időnként találkozhattok a gyűjtemény bemutatása során vagy az ajánló rovatban tűnik fel egy-egy darab időnként.
Ezúttal egy FIAT 600-ast szeretnék nektek megvásárlásra ajánlani, ami kiváló állapotban maradt meg. Az aukció jelenleg 1500 Ft-on áll!

0169_2_big.jpg

Szélvész kisautó - A kisautókat gyűjtők számára nem ismeretlen a hazai kisipar által gyártott Szélvész kisautó, aminek különleges formája biztosan sok gyűjtő fejében megmaradt.
A számtalan változatban készült autóból ezúttal egy katonai változatot tudok nektek megvásárlásra ajánlani. A jelenlegi ár 1290 Ft.

e269_1_big.jpg

Úttörő verseny társasjáték - Már számtalanszor leírtam, hogy a szocialista érában mennyire fontos is volt a gyerekek tudásának folyamatos fejlesztése.
Ezt a hitvallást a játékgyártóknak is magukévá kellett tenni, így születtek a szocialista világ mára klasszikussá vált játékai. Ezúttal az Úttörő verseny társasjátékot ajánlom a figyelmetekbe, ahol szintén fontos szempont volt a műveltség.
Az ár jelenleg 5000 Ft, ami egyáltalán nem veszélyes ezért a régi játékért.

6e59_3_big.jpg

Kínai lemezjáték autó - Tudok sokan ugranak egy-egy szebb kínai lemezjáték autóra. Ezúttal egy viszonylag szép állapotban megmaradt darabot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ami a szokásos bordó-fehér színben került fel az egyik aukciós oldalra.
A motortér nyitható és természetesen sofőr is van a kocsiban. Az állapot viszonylag szép, bár az egyik lámpabúra hiányzik és szerintem a pótlása több mint nehéz feladat.
A licit 2450 Ft-ról indul.

1369_2_big.jpg

Navire Aérien MF-742 - Nem nagyon szoktam megosztani rejtett minimálárral felrakott aukciókat, de ezúttal kivételt teszek. Ennek oka a kiváló állapotban megmaradt, eredeti dobozos MF-742-es, ami minden kínai játékokkal foglalkozó gyűjtőnek értékes darab lehet.
Erről tanúskodik a 11 aukciófigyelő is :)

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr5512800296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása