MF 721 kínai lendkerekes lemeztank
2017. augusztus 20. írta: ToyaHSW

MF 721 kínai lendkerekes lemeztank

mf721_1.JPG

Ezúttal nem egy régi játékot szeretnék bemutatni nektek, hanem egy újra megvásárolható régi kínai lemezjátékot. Az MF-721-es tank valamikor a 70-es években került a kínai játékboltok polcaira.
A lendkerekes szerkezettel ellátott tankban egy harckocsizó is helyet kapott, aki a búvónyílás felnyitása után válik láthatóvá. A tankot meglökve a lövegtorony mozgásba lendül, a harckocsi csattogó hangot ad, míg a katona is előbújik a páncélzat mögül.

Ezt a játékot a mai napig is megvásárolhatjátok olyan 50 dollár körüli áron, azonban ha nem ragaszkodtok annyira az eredetiséghez megvásárolhatjátok az újra gyártásba került Light Tank néven futó játékot fillérekért.
Általában nem szoktam újra forgalomba helyezett játékokat vásárolni, így csak a weboldal logójaként futó robotot vettem meg eddig 1-2 dollár körüli áron, de most az MF 721-el kivételt tettem.
Az Ebay oldalán akadtam rá a játékra, ami azonnal megtetszett. Az árából azonnal nyilvánvalóvá vált, hogy ez csak egy másolat, de úgy gondoltam bőven feldobja majd a gyűjteményt ez a 3 dolláros játék.

Ha szeretnétek Ti is egy hasonlót, akkor az Ebay oldalán elég beírnotok, hogy MF-721 és máris ömlenek rátok a találatok.
Ja elfelejtettem említeni, hogy a szállítás természetesen ingyenes :)

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3812764184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása