Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.34.hét
2017. augusztus 20. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.34.hét

Természetesen ha vasárnap, akkor következik az elmaradhatatlan Heti TOP5 régi játék ajánló rovat, amelyben hétről-hétre igyekszem nektek jó áron megszerezhető régi játékokat ajánlani.
Ezúttal is ráakadtam pár érdekességre, amelyek között remélhetőleg Ti is megtaláljátok majd a nektek tetsző darabokat.

4a59_1_big.jpg

Régi görkorcsolya - Az állapotán látszik ennek a régi görkorcsolyának, hogy bizony bőven koptatta már az aszfaltot. Ennek ellenére korának megfelelő állapotban várja új gazdáját.
Az induló ár 1 Ft, így mindenképpen érdemes licitálni.

1169_1_big.jpg

DMSZ Csepel Buldog - Egy igazi klasszikus, amiből minden óvodában volt legalább egy darab. Sajnos mára ritkaságnak számítanak a DMSZ által készített fröccsöntött játékok.
Most egy hiányos darabon akadt meg a szemem, aminek minimálára 3800 Ft. Ezért persze hiányzik egy pár kerék és a pótkocsi hátsó ajtaja is.

6169_1_big.jpg

MF 184 Lemezbusz - A kínai játékok gyűjtőinek egészen biztosan felkelti majd a figyelmét az MF 184-es busz, ami kicsit hiányosan várja új gazdáját.
Ha jól látom a képeken, akkor hiányzik néhány plexi ablak és két tetőablak a játékról, amit persze egy ügyes gyűjtő könnyedén pótolhat. Az ár 1000 Ft jelenleg.

2169_4_big.jpg

Lemezárugyári autók - Két darab kicsit rossz állapotban megmaradt Lemezárugyárban készült autót tudok most a figyelmetekbe ajánlani.
Az egyik egy klasszikus Citroen, aminek a karosszériát és az alvázat összefogó csavarfészke van kiszakadva, míg a másik egy rendőrségi Standard Vanguard, aminek két gumija és szerintem az antennája hiányzik.
Talán még menthetőek a kocsit, így ennek megfelelően az induló ár 2000 Ft.

5e59_1_big.jpg

Turbo rágó papírok - Aki hozzám hasonlóan gondolkodik és foglalkoztatja a megfelelő környezet kialakítása, annak a most ajánlott aukció maga a kánaán.
Ezúttal 101 Turbó rági papírt gyűjthettek be és hozzám hasonlóan rakhatjátok azt a falra egy szép kép formájában. Ez is a régi korokat idézi és mennyi kellemes emlék is kapcsolódik hozzá...

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr6212765240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása