Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.33.hét
2017. augusztus 13. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.33.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott Heti TOP5 régi játék ajánló rovat, amelyben jó áron megszerezhető régiségeket igyekszek a figyelmetekbe ajánlani.
Igyekeztem ezúttal is változatos dolgokat összeszedni, amelyek között remélhetőleg sokan megtaláljátok a gyűjteményetekből hiányzó darabot.

db59_1_big.jpg

Fa tehertaxi - Régen gyerekkorunkban az ilyen és ehhez nagyon hasonló játékokat előszeretettel lökdöstük a homokozóban vagy szívesen húztuk magunk után az utcán.
Talán ezeknek az igénybevételeknek is köszönhető, hogy nagyon kevés elfogadható állapotú darab maradt meg. Ezúttal egy ilyenen akadt meg a szemem, aminek a licitje 1500 Ft-os ajánlattal indul.

5a59_5_big.jpg

PIKO Automat mosógép - Sajnos nagyon ritkán osztok meg lányos játékokat. Személy szerint a Játékmúzeum gyűjteményében sincs még túl sok hasonló játék.
Ezúttal egy PIKO által gyártott mosógépet tudok nektek megvásárlásra ajánlani, ami nagyszerű állapotban, eredeti dobozzal várja új gazdáját. Még a 2200 Ft-os villámárat is érdemes érte leszurkolnotok.

1638547b.jpg

Ki ez? Társasjáték - Számtalanszor leírtam már, hogy a 60-as, 70-es években a játékok gyártásánál fontos szempont volt, hogy oktasson, tanítson és neveljen.
Ennek köszönhetően ismerkedhettünk meg a virágokkal, a madarakkal és számtalan egyéb területtel. Ezúttal egy Művészettörténeti játékot ajánlok figyelmetekbe, ami a Ki ez? nevet kapta.
Hiánytalan kártya, szabályokkal és eredeti tokkal. 1800 Ft-os ajánlattal szállhattok be a licitbe.

ae59_1_big.jpg

Lendkerekes Skoda 120L - Ezúttal ismét egy ritka Csehszlovák játékot szeretnék a gyűjtők figyelmébe ajánlani. Ezúttal a KDN gyárában készült Sokda 120L-hez juthattok hozzá egy kis szerencsével.
Mi tagadás az autóra ráfér elsőként egy alapos tisztítás, amit sok-sok javításnak kell követnie. Komolyabb hiányosság az első lökhárító hiányos állapota, de szerintem ezt is könnyen lehet javítani.
Az induló licit 1500 Ft.

3d59_1_big.jpg

Lenkerekes Rendőrségi autó - Egy Lemezárugyárban készült klasszikus darabot szeretnék most a gyűjtők figyelmébe ajánlani. A Standard Vanguardról mintázott autó több változatban is készült.
Beszerezhető volt Mentő, Rendőrségi, valamint civil sárga és világoskék színben. Ezúttal egy viszonylag szép állapotban megmaradt Rendőrségi változatot ajánlok a figyelmetekbe, amelyeken még az eredeti matricák is megmaradtak.
Jelenleg 950 Ft-os ajánlattal lehettek nyerők.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr9412746566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása