Felajánlott játékok 4.rész
2017. augusztus 09. írta: ToyaHSW

Felajánlott játékok 4.rész

felajanlas4nap1.JPG

Egy újabb nap, akkor újabb bemutató következik a hétvégén megkapott adományból. Ezúttal most egy kicsit elmegyünk a sport irányában, ugyanis nagyszerű és igazán régi gombfocikkal gazdagodott a gyűjtemény.
Egy nagy kartondobozban kaptam a játékot, amit úgy gondoltam érdemes a továbbiakban is erre a célra használni. A doboz egy gombfocira utaló képet kapott, valamint apró dobozokba és zacskókba kerültek bele a csapatok - sajnos az eredeti poharas tartók már eltűntek.

A kapott gombfocihoz tartozott egy adag labda, néhány fél kör formájú valami és egy FTC játékosait tartalmazó papír is és természetesen kapuk (6 db). A félkörök funkciójáról fogalmam nincs és a FTC szalaggal sem tudom mit kellett csinálni, de remélem Ti majd felvilágosítotok.
A csapatok hasonlóan változatos képet mutatnak. Egy piros és egy kék színű gombfocival kezdem a sort, ami nagyban hasonlít a Triál féle játékra mind formára, mind pedig kidolgozásra.
Az én gyerekkoromból ismert forma is megtalálható a most kapott csapatok között, amelyekre jellemző volt a színes megoldás és az arcképes kidolgozás. A csapat felhozatala szintén változatos. Megtaláltam a Manchester United, az Inter, a Leeds United, a Reál (igen így Á-val), az FTC, az Újpesti Dózsa, Portugália, Brazília és Anglia csapatait is.

Későbbiekben még lesz részletes bemutató a gombfocikról játékosokkal és minden egyébbel.
A gyufásdoboz nem véletlenül van a képen. Ebben vannak a labdák és a többi apró elem. Arra gondoltam, hogy úgy stílusos ha ezt is megtartom.

Ne feledjétek, hogy holnap folytatás! Akkor valami olyat mutatok majd, amitől garantáltan minden gyűjtőnek beindul majd a fantáziája.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr6312730228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lancelotbéka · http://lancelotbeka.blog.hu/ 2019.04.13. 19:10:35

Üdv! Ezek a gombfocik megvannak még? Eladóak?
süti beállítások módosítása