2017. aug 08.

Felajánlott játékok 3.rész

írta: ToyaHSW
Felajánlott játékok 3.rész

felajanlas3nap3.JPG

A mai napon folytatom a sort a névtelenség homályában maradó adományozótól kapott játékokkal. Voltak már elemes és lendkerekes kisautók, míg az első részben néhány csomag kártyát tudtam megmutatni nektek.
A csomagban persze akadtak még magyar játékok a kártyákon kívül is. A mai napon a felajánlott játékok közül a Lemezárugyárban készült játékokat mutatom be nektek.

Elsőként egy Holdautót szeretnék mutatni nektek, ami eredeti dobozában, szerintem játszatlanul került most a gyűjteménybe. Az eredeti két labda is megvan hozzá, sőt selyempapírba csomagolva még az antennát is megtaláltam a dobozban. Ez utóbbi annyira ritka, hogy lényegében majdnem minden játékról hiányzik már.
A másik játék amit kaptam egy Pörgettyűs Pisztoly. Nem egy gyakori darab ez sem, de én személy szerint emlékszem rá gyerekkoromból.

Később majd a pisztoly bemutatkozik bejegyzésben, de a Holdautót már csak Játékmúzeum TV-ben láthatjátok majd, mivel bejegyzés már született erről a játékról.

Folytatás holnap, mert van még mint bemutatnom nektek a héten...

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

Szólj hozzá

retro játék magyar vintage hungary régi hungarian toy toys gyűjtemény felajánlás antik szocialista lemezárugyár régiség játék múzeum socialism régi játék vintage toy