Felajánlott játékok 3.rész
2017. augusztus 08. írta: ToyaHSW

Felajánlott játékok 3.rész

felajanlas3nap3.JPG

A mai napon folytatom a sort a névtelenség homályában maradó adományozótól kapott játékokkal. Voltak már elemes és lendkerekes kisautók, míg az első részben néhány csomag kártyát tudtam megmutatni nektek.
A csomagban persze akadtak még magyar játékok a kártyákon kívül is. A mai napon a felajánlott játékok közül a Lemezárugyárban készült játékokat mutatom be nektek.

Elsőként egy Holdautót szeretnék mutatni nektek, ami eredeti dobozában, szerintem játszatlanul került most a gyűjteménybe. Az eredeti két labda is megvan hozzá, sőt selyempapírba csomagolva még az antennát is megtaláltam a dobozban. Ez utóbbi annyira ritka, hogy lényegében majdnem minden játékról hiányzik már.
A másik játék amit kaptam egy Pörgettyűs Pisztoly. Nem egy gyakori darab ez sem, de én személy szerint emlékszem rá gyerekkoromból.

Később majd a pisztoly bemutatkozik bejegyzésben, de a Holdautót már csak Játékmúzeum TV-ben láthatjátok majd, mivel bejegyzés már született erről a játékról.

Folytatás holnap, mert van még mint bemutatnom nektek a héten...

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr4812727420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vén motoros 2017.08.09. 21:59:34

Szerencsés gyerek lehettem, mert holdautóm is volt, "helikopter" pisztolyom is, sőt, a fa- (akarom mondani, pozdorja, vagy milyen lemez) dobozos Pannónia villanyvasutam is, kompletten. (Ez utóbbi akkor egyhavi JÓ fizetésnél is többe fájt.) Mellesleg a holdautót kb. 5 perc alatt lehet megunni...) Játszani nem lehet vele, csak nézni.

ToyaHSW 2017.08.09. 22:41:43

@Vén motoros: Igen, valóban szerencsés gyerek lehettél. De ha belegondolsz, nekünk ezek a játékok azt jelentették mint a mai gyerekeknek egy újabb mobil vagy egy xbox one.
Kicsit kevesebbel is beértük, de hát az egy ilyen kor volt.

A szüleink pedig mindent megpróbáltak megadni, mint ahogy azt most mi is tesszük.
süti beállítások módosítása