2017. aug 07.

Felajánlott játékok 2.rész

írta: ToyaHSW
Felajánlott játékok 2.rész

felajanlas2nap1.JPG

Ahogy ígértem a tegnapi napon, a héten a múlt szombaton felajánlásként a gyűjteménybe került játékokat mutatom be nektek.
Az első napon a kártyákat mutattam meg nektek, de ez még közel sem a vége. Ezúttal három olyan autót mutatok be nektek, amitől még a komolyabb gyűjtők szája is tátva marad.

Akkor haladjunk méret szerint :)
Elsőként a Highway Patrol lendkerekes autót mutatom be nektek, amibe egy elem segítségével még egy lámpát is fel lehet kapcsolni. A kisautót az Ichiko készítette és szédületes állapotban maradt meg.
A folytatásban a rendőrségi vonalon maradva a Nomuránál készült bolygókerekes Mysteri Police Car van soron. Ez is mint láthatjátok hiánytalan darab.
A harmadik kocsi egy Mercedes 300 SL Gullwing, ami szintén bolygókerekes. Valószínűleg a Bandainál készült és elképesztően szép állapotban maradt meg ez is. A sirályszárnyas ajtók természetesen működnek rajta, mint ahogy a többi funkció is.

A slussz poén, hogy mind a három autó tökéletesen működik és állapota alapján messze szebb darabok mint a hasonló Ebay-en megvásárolható játékok. A Highway Patrolnak még a doboza is megvan, igaz már szakadozott és hiányos, de csak az eredeti akkor is.

Részletes bemutató az autókról később, a felajánlott játékok bemutatója pedig holnap folytatódik.
Addig pedig maradnak a képek :)

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

Szólj hozzá

retro játék vintage régi toy toys gyűjtemény felajánlás antik spiel régiség játék múzeum régi játék vintage toy