Felajánlott játékok 1.rész
2017. augusztus 06. írta: ToyaHSW

Felajánlott játékok 1.rész

dsc_0130.JPG

Akik olvasgatják a blog bejegyzéseit pontosan tudják, hogy a szombati napom elég zűrös volt és ennek köszönhetően csak este került fel a Játékmúzeum TV legújabb adása az oldalra.
Már akkor említettem, hogy majd megosztom veletek a részleteket, hogy mivel is telt a szombat délelőttöm.

Néhány hete kaptam egy megkeresést, amiben egy úr szerette volna jó helyen tudni a régi játékait és ezért arra az elhatározásra jutott, hogy átadja azokat nekem és a majdani múzeumnak.
Ehhez persze el kellett mennem a játékokért egy Pest melletti településre. A ködös fogalmazás nem véletlen, mivel az úriember nem szerette volna ha a kiléte kiderül és én ezt messzemenőkig tiszteletben is tartom.

Lényeg a lényeg, hogy a látogatást követően a kocsi csomagtartóját lényegében sikerült telepakolni igazi különlegességekkel.
A következő napokban ezeket a játékokat mutatom majd be nektek. Persze a későbbiekben rendes, minden apró részletre kiterjedő bemutatót is olvashattok majd a felajánlott játékokról, de addig néhány fotó segítségével bemutatom nektek mivel is gazdagodott az utat követően a gyűjtemény.
Igyekszem tematikusan haladni és az adott terület játékairól képeket megosztani veletek.

Elsőként a kártyákat szeretném megmutatni nektek. Nem semmi, de bizony az a nagy helyzet, hogy három csomag Autókvartett és egy Mesekvartett lapult az egyik dobozban kiváló állapotban.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr8912724810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása