Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.31.hét
2017. július 30. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.31.hét

Természetesen ezen a vasárnapon sem maradhat el a megszokott Heti TOP5 régi játék ajánló rovat. Igyekeztem ezúttal is pár igen érdekes régi játékot összeválogatni nektek, amelyekhez jó áron juthattok hozzá.
Vessük is bele magunkat rögtön a közepébe!

0959_1_big.jpg

Ördöggolyó - Egy igazi logikai játék, amire én is emlékszem a gyerekkoromból. A színei mások voltak a játéknak, de lényegében ezzel teljesen megegyező darabról volt szó.
A feladat félkörökből összeállítani a gömböt, ami csak látszólag egyszerű feladat.
A most figyelmetekbe ajánlott játék különlegessége, hogy még eredeti csomagolásban van, ami természetesen növeli az értékét.
A licit 2500 Ft-ról indul.

2959_1_big.jpg

Autó Revü kártya - Ismét egy viszonylag ritkán látható autóskártyát ajánlok a gyűjtők figyelmébe. Ezúttal az Autó Revü kártyát tudjátok megvásárolni.
A 32 lapos, eredeti dobozos csomagban számtalan klassz autó található. A lapok szépek, a doboz kicsit viseletes, de az 1200 Ft-os kikiáltási ár feledtet minden apró hibát.

a759_2_big.jpg

Távirányítós Mercedes 280 - Az egykori Jugoszláviában nagyszerű játékok készültek. A Mehanotehnika gyárából sorban kerültek ki a távirányítós autók, amelyeket nem ritkán Schuco néven is forgalmaztak.
Ezúttal egy Mercedes 280-GE kerül eladásra, ami nem egy gyakori darab. Az elemtartó szenved hiányosságoktól, de ez egy profi gyűjtőt nem tarthat vissza a licittől.
Az ár jelenleg 2200 Ft.

3859_1_big.jpg

Kínai bolygókerekes lemezjáték - A kínai játékok nagyon népszerűen a gyűjtők körében. Sokszor még a romosabb darabokért is komoly pénzeket kérnek.
Ezútttal egy tényleg ritkább Anti-Aircraft lánctalpason akadt meg a szemem. Bár közel sem teljes a játék, de a jelenlegi 360 Ft-os ár mindenképpen figyelmet érdemel.

2859_1_big.jpg

Lendkerekes Mammut dömper - Igazi régi hazai játék, ami valószerűtlenül szép állapotban maradt meg. Még a matricák is a helyükön maradtak.
Sehol egy kopás, egy sérülés a teherautón, ami a jelenleg 4276 Ft-os áron is látszik.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr6612701879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása