Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.29.hét
2017. július 16. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.29.hét

Ígérem a jövő héttől minden visszatér végre a rendes és megszokott kerékvágásba, de ezen a héten még egy kicsit össze-vissza működnek a dolgok.
A két napja megosztott és kicsit elkésett Heti TOP5 rovatot most egy újabb követi, amiben már a jövő hétre ajánlott játékok kapnak helyet.

Remélem ismét sikerült néhány jó áron megszerezhető és gyűjteménybe illő darabot összevadásznom nektek.

5965e2954d0d8-nagyon-ritka-retro-tarsasjatek-seta-budapesten.jpg

Séta Budapesten társasjáték - Egy igazi ritka régiséget szeretnék ezúttal a társasjátékokat kedvelő gyűjtők figyelmébe ajánlani. A Séta Budapesten leginkább a 70-es évek elejére tehető társasjáték, ami viszonylag szép állapotban vészelte át az elmúlt éveket.
Persze a dobókockák és néhány sárga korong már hiányzik a dobozból, de ezeket szerintem könnyedén lehet pótolni.
A játékot 3000 Ft-ért vihetitek azonnal!

4359_1_big.jpg

ITES Tatra 603 távirányítós autó - Viszonylag ritka szín összeállítású Tatra 603-ast ajánlok ezúttal a gyűjtők figyelmébe. A távirányító rendesen le lett gyalázva, de jó hír, hogy a duda, a kormányzás és a motor is működik a kocsiban.
A legnehezebb talán a kormánykerék pótlása, de egy ügyes barkácsolásra fogékony gyűjtő számára kincs a jelenleg 6101 Ft-on álló elemes autó.

d359_5_big.jpg

Autókvartett Piros (1969) - Ez az a csomag, ami még a Játékmúzeum gyűjteményében sincs meg. Ritka és különleges autóskártya, amit általában elég drágán lehet megszerezni.
Kicsit viseletes doboz, mai szemmel viccesen rajzolt kártyák és eredeti játékszabály is tartozik a jelenleg 6000 Ft-on álló kártyához.

e359_1_big.jpg

Rugós foci - Egy hazai klasszikus darab, amivel egészen biztosan sokan játszottatok még gyerekkorotokban. Most újra lehetőségetek nyílik átélni az élményt, mivel egészen kedvező áron lehet hozzájutni a játékhoz.
Az általam talált darab két kapuval és minden figurával együtt 3999 Ft-ért lehet a tietek.

f359_1_big.jpg

Patronos pisztoly - Minden vásár és búcsú fontos kelléke volt a játékárus, akitől szinte mindent be lehetett szerezni. A fiúk kedvence általában a patronos pisztoly volt, amiből több fajtát is árultak.
Ezúttal a szalagpatronos pisztolyt ajánlom a trafikos játékokra bukó gyűjtők figyelmébe, aminek indulóára 2000 Ft.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr6512668265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása