2017. jún 14.

Autóskártya teszt darab

írta: ToyaHSW
Autóskártya teszt darab

easternquartett1.JPG

Aki követi a bloghoz tartozó Facebook oldalt az már találkozhatott néhány grafika erejéig egy autóskártya tervvel. Hosszú ideje tervezgettem, hogy a 70-es, 80-as évek ikonikus szocialista autóit egy csomagba gyűjtve autóskártyát készítek majd.
Nem volt szempont a sorozatgyártás, így eredetileg csak magamnak akartam készíteni egy csomaggal.
Ez a csomag készült most el. Amit érdemes róla tudni, hogy a megszokott 40 lap helyett itt 52 különleges autó került a csomagba (az eredeti terveimben 80 lapos pakli szerepelt, de ez később csökkentettem).
A régi autókvartett hagyományokat folytatva ebben a csomagban is a megszokott jelölésekkel és adatokkal találkozhattok, amelyeket sok kutatómunkával sikerült előásnom.

A paklikban a következő kategóriák szerepelnek: SU, DDR, CS, PL, YU, RO, Proto, Kisbusz, Busz, Mikrobusz, Teherautó, Sportkocsi és Versenyautó.
Van itt Barkas B1100, Melkus Wartburg, Lada VFTS, Rába, Ikarus, Aro, Skoda, stb...

A kártya ára 20 dollár volt alapból. Ennyi volt az elkészítés költsége. Amennyiben érdekel benneteket egy hasonló csomag valamivel többért - kb.25 dollár (mert azért csak dolgoztam vele nem keveset), akkor jelezzétek kommentben.
Minden csomag egyedileg számozott lenne a jelenlegi állás szerint - ha ennél a gyártónál marad a nyomtatás és eléggé limitált példányszámú kártyáról lenne szó.
Ha megfelel az ár, akkor a PayPal számlára utaljatok el 25 dollárt és emailben küldjétek el a postázási adataitokat és én intézem nektek a kártyát.

Amennyiben tudtok olcsóbb megoldást ajánlani, akkor azt is szívesen fogadom.
Persze akkor sem dőlök a kardomba, ha nem kell többet rendelni a kártyából, hiszen akkor egy tényleg egyedi autóskártyát sikerült összehoznom :)
Az utókornak így is megmarad, a blogon pedig fotók lesznek róla mindig :)

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

Szólj hozzá

magyar magyarország hungary új hungarian toy toys new car card autóskártya kvartett spiel