Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.24.hét
2017. június 11. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.24.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott ajánló rovat, amelyben ezúttal is ritka és viszonylag jó áron megszerezhető régi játékokat ajánlok a figyelmetekbe.
Ezen a héten a társasjátékok kerültek a középpontba, de azért a lemezjátékokat és a távirányítós autókat gyűjtőknek sincs okuk a kétségbeesésre.

9549_1_big.jpg

Játékcsomag - Ezúttal egy egészen kedvező áron eladásra kínált csomagot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Van itt betőkirakó, szovjet építőjáték, babylon építőjáték és egy csomag dominó.
A dobozok viseletesek, a Babylonból hiányoznak a pálcikák és a szovjet építőjáték sem tűnik komplettnek, de 1500 Ft-ot talán érdemes ígérni a régi játékokért.

3549_1_big.jpg

A kis postás - Egy régi magyar társasjátékot szeretnék ezúttal a figyelmetekbe ajánlani, abból az időből amikor még népszerűbb volt a posta.
A feladat egyszerű volt, a táblán haladva kellett leveleket és csomagokat kézbesíteni. A társasjáték hiánytalan, így érdemes megfontolnotok a licitálást. Jelenlegi ár 2000 Ft.

5649_4_big.jpg

12 Játék - Időről-időre rákérdez valaki az oldalon, hogy honnan lehet megszerezni a 70-es, 80-as évek egyik legnépszerűbb hazai társasjátékát a 12 Játékot.
Ezért amikor találkozom a régi játékkal az aukciós oldalon azonnal felkerül az ajánlóba. Nincs ez másképp most sem, amikor egy gyönyörű állapotban megmaradt darabot osztok meg veletek, aminek az ára 1500 Ft-ról indul, de 3000 Ft-ért fix áron elvihetitek.

7649_6_big.jpg

Távirányítós Presu Volga M21 - Egy igazi ritkaság, ami ráadásul kiváló állapotban és eredeti dobozzal várja új tulajdonosát.
Az M21-es Volga kultikus darab, amit igen nehéz megszerezni. Ha elég vastag a pénztárcátok, akkor érdemes beszállnotok a jelenleg 13.000 Ft-on álló aukcióba.

af39_1_big_1.jpg

KDN óraműves úthenger - Ha kedvelitek a régi lemezjátékokat, akkor a Csehszlovák KDN neve is ismerősen cseng majd nektek.
A szocialista ipar egyik játékgyárában készült óraműves úthenger kiváló állapotban maradt meg. A kulcs az eredeti, az úthenger szép, így érdemes figyelemmel kísérnetek a jelenleg 1000 Ft-on álló aukciót.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr812585243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása