2017. jún 05.

Lemezárugyár Packard első futómű kerestetik!!!

írta: ToyaHSW
Lemezárugyár Packard első futómű kerestetik!!!

packard.JPG

Ezúttal nem egy játékbemutatóval jelentkezem, hanem inkább a segítségeteket szeretném kérni. Kaptam egy első szériás Lemezárugyáras Packardot, ami számomra nagy öröm.
A kocsi legfontosabb hiányossága az első futómű. Természetesen ennek pótlása lehetséges, hiszen ekkor még külön került be a futómű az alvázba, így ha valakinek lenne egy elfekvő otthon és szívesen elküldi annak nagyon örülnék.

Tudom megoldás lehet ha veszek egy nagyon lelakott példányt a neten vagy kicserélem az alvázat egy újabb sorozatból származóra, de jobban szeretném a futóművet pótolni.
Ha tudtok segíteni, akkor a szokásos toyahsw@gmail.com emailcímen elérhettek vagy a Facebook oldalon, esetleg kommentben is üzenhettek.

A segítséget előre is köszönöm!

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

Szólj hozzá

retro játék magyar magyarország vintage autó régi hungarian gyűjtemény antik packard lemezárugyár lemezjáték spiel kisautó régiség játék múzeum régi játék vintage toy