Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.22.hét
2017. május 28. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.22.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott Heti TOP5 régi játék ajánló rovat, amelyben ezúttal is igyekeztem jó áron megszerezhető ritkaságokat összegyűjteni nektek.
Csak a véletlennek köszönhető, hogy ezúttal csak autók akadtak a horgomra.
Vágjunk is rögtön a közepébe!

0149_7_big.jpg

Szovjet óraműves ZIL teherautó - Sajnos egy közel sem teljes darab, de talán van köztetek aki lát benne fantáziát.
A billencs rész hiányzik, a tető egy kicsit meghajlott, a szélvédő és a kormány nincs éppen a legtökéletesebb pozícióban, de ez adja meg a régi játékok szépségét. Menthető darab, még ha nem is tehető ismét teljessé.
Az ár jelenleg 3400 Ft.

3149_2_big.jpg

Lemezárugyár Citroen DS és Opel Caravan - Klasszikus lendkerekes játékok, amelyek a néhány napja bemutatott Ford Taunus testvérei.
A gyűjtők számára érdekes darabok, így a 10000 Ft-os ár reálisnak mondható.

7149_4_big.jpg

Kínai Luxe Car lemezautó - Nagyon sok rajongója van a kínai lemezjátékoknak. Ezúttal rájuk számítva választottam ki az eredeti dobozos, játszatlan Luxe Car autót, aminek megszerzéséhez jelenleg egy minimum 7000 Ft-os ajánlatra lesz szükségetek.

2149_1_big.jpg

MF-130 Kínai lendkerekes busz - Egy igazi ritkaság, amire valószínűleg ugranak majd a kínai játékokat kereső gyűjtők. Az MF-130-as lendkerekes busz nem egy gyakori darab. Kiváló állapotban, dobozzal olyan 100 dolláros áron vásárolható meg, de ez a kicsit kopottabb és láthatóan játszott változat már 2500 Ft-ért a tietek lehet.

1049_1_big.jpg

Egyedi fából készült darusautó - Ez egy valóban ritka és különleges darab. Valószínűleg sok gyűjtő látná szívesen a gyűjteményében ezt az egyedi készítésű daruskocsit.
Érdekesség az aprólékos kidolgozás és a működőképes daru. Jelenleg 3400 Ft-on áll az aukció, így érdemes egy figyelőt rátennetek, ha érdekel benneteket a játék.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr6712546655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása