Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.19.hét
2017. május 08. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.19.hét

Ahogy ígértem a mai napon gyorsan behozom a lemaradást, amit a Telekomnak köszönhetően hoztam össze az elmúlt napokban, így most a Heti TOP5 régi játék rovat legújabb részét is megosztom veletek.
Igyekeztem ezúttal is jó áron megszerezhető régi játékokat összegyűjteni nektek, amelyekkel érdemes gazdagítanotok a gyűjteményeteket. Remélem a heti ajánlóban is megtaláljátok majd azokat a darabokat, amelyeket régóta kerestek már.

Vágjunk is ennek reményében rögtön a közepébe!

c239_2_big.jpg

Autókvartett (Piros) - Egy klasszikus hazai darabbal indítom a heti ajánlót. Mindenkinek volt legalább egy autókvartett kártyája, amivel ádáz csatákat vívtunk a haverokkal.
Ezúttal egy csomag piros hátlapos kártya várja új gazdáját. A lapok kiváló állapotban vannak, de sajnos az eredeti doboz már elveszett.
Ennek ellenére a jelenlegi áron (3900 Ft) kifejezetten jó vételnek számít.

1939_9_big.jpg

Autóbusz állomás - Egy igazi veterán óraműves szerkezettel szerelt szovjet játék. Igazából nem túlságosan bonyolult és nem túlságosan izgalmas, de az állapotának köszönhetően igazi ritkaságnak számít.
Az ár ennek megfelelően viszonylag magas, de egy gyűjtő számára biztosan megér ennyi pénzt ez a kiváló állapotban megmaradt ritkaság.

7939_1_big.jpg

Távirányítós PIKO Ferrari - Egy igazi NDK távirányítós autó, amit most eredeti dobozával tudhattok a gyűjteményetekben. Sajnos egy kis javításra szükség lesz, mivel jelenleg csak a duda működik rajta, de az ár is ennek az állapotnak megfelelő.

0639_2_big.jpg

Super Buggy elemes autó - Erre az elemes játékra konkrétan emlékszem a gyerekkoromból. Az egyik osztálytársam apukája kamionos volt és ő kapott az egyik útról hazatérve egy ilyen autót.
Elképesztően meredekre állított iskolapadon is felmászott és ráadásul a felborulás után a talpára fordult. A Hong Kongban készült elemes játékot most eredeti dobozzal, működőképes állapotban tudjátok megvásárolni nem is túl drágán.

6739_2_big.jpg

Szovjet elektromos torpedó - A torpedó játékot mindenki ismeri és egészen biztosan játszotta is az iskolában az unalmasabb órákon.
A Szovjetunióban természetesen ezt a játékot is elkészítették elektromos változatban. Fogalmam sincs hogyan működhetett, de a vevőnek biztosan kell energiát fordítania a beüzemelésre, mivel elég lelakott állapotban van a játék.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr4112490913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása