Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.18.hét
2017. április 30. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.18.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott régi játékokat ajánló rovat. Ezúttal is igyekeztem jó áron megszerezhető játékokat összegyűjteni nektek.
Remélem ezúttal is megtaláljátok a kínálatban a gyűjteményetekből hiányzó darabot.Vágjunk is rögtön a közepébe!

3739_1_big.jpg

PIKO Hobby SM1 - A 70-es éveknek szerves részét képezte a barkácsolás. Ezt manapság DIY-nak hívják, de a lényegét tekintve a két dolog teljesen azonos.
Természetesen a játékgyártók is igyekeztek kiszolgálni az igényeket, így készülhetett el a PIKO SM1-es fúrógép, amit 12 V-al lehetett üzemeltetni. Több kiszerelésben is készült a gyerekek barkácsolását segítő fúrógép, amelyek közül ezúttal az egyszerűbb állvány nélküli kiszerelést ajánlom a figyelmetekbe 3000 Ft-os áron.

2739_1_big.jpg

Porsche Carrera elemes autó - A 80-as évek első felében volt hatalmas sláger a hanggal irányítható kisautó. Számtalan változatban volt megvásárolható a szülőket őrületbe kergető játék.
Ezúttal egy Porsche Carrerát szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ami eredeti "távirányítóval" vár benneteket. A kocsi jelenleg sajnos nem működik, de javíthatatlanság esetén is szépen mutat majd a többi játék mellett.
Az ár 1500 Ft, ami egyáltalán nem veszélyes.

2739_1_big_1.jpg

Lendkerekes lemeztank - Ha kedvelitek a régi kínai játékokat, akkor most ajánlott F-20-as harckocsi is biztosan tetszik majd nektek. A régi játék felett nem múltak el nyomtalanul az évek, de ennek ellenére egészen jó állapotban maradt meg.
Ha szeretnétek megszerezni a harckocsit, akkor érdemes figyelnetek az 1 Ft-ról indult aukciót.

e639_4_big.jpg

Variadisc UFO - Hogy logikai játék is legyen ezen a héten, a Variadisc UFO-jának egyik régi változatát szeretném a gyűjtők figyelmébe ajánlani.
A mára klasszikussá vált játék szerencsére szép állapotban vészelte át az elmúlt közel 40 évet, így érdemes az 1 Ft-ról induló árverésre egy pillantást vetnetek.

b639_1_big.jpg

Rugós foci - Ez a játék különösen jól kapcsolódik a heti Blog TV adáshoz, hiszen ez is focis játék és egy kicsit régebbi változatát a videóban én is bemutatom nektek.
A hazai készítésű játéknak persze vannak hibái, de a kapuk megvannak, a doboz jó állapotban van, a törött vagy ragasztott figurák pedig pótolhatóak.
A jelenlegi ár 2999 Ft. ami tényleg nem sok.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr4112469517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása