Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.16.hét
2017. április 17. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.16.hét

Ahogy a tegnapi napon ígértem nektek, a mai napra tolódott a Heti TOP5 régi játék ajánló rovat. Az ünnepekre való tekintettel azt hiszem ez jó is így ezúttal. Természetesen ismét igyekeztem jó áron megszerezhető vagy nagyon ritka játékokat összegyűjteni nektek (sajnos ez a két kritérium sok esetben nem jár együtt).
Vágjuk is rögtön a közepébe!

d139_1_big.jpg

Lemezárugyár Robotfelderítő - Ez az a játék, amire minden hazai gyűjtő azonnal ugrik. Állapottól függetlenül komoly kincsnek számít és ennek megfelelően komoly értéket is képvisel.
Sajnos most nem egy hiánytalan darab került fel a legnagyobb hazai aukciós oldalra, de így is komoly licitháborúra lehet számítani. Jelenleg 11.113 Ft-al lehettek nyerők, de még 9 nap hátra van az aukcióból.

3239_1_big.jpg

Távirányítós T-34-es harckocsi - Egy dolgot biztosan állíthatok a játékról, hogy az egykori Szovjetunióban készült. Erre a távirányító és az egész kidolgozás is utal.
Bár működőképes a játék, a távirányítója egy kicsit bizonytalan. Ennek ellenére érdemes beszállnotok az aukcióban, mivel egy ritka játékról van szó.

e139_1_big.jpg

Szovjet Lemezautók - A szovjet gyerekek elképesztő formájú és alakú lemezautókat kaptak a 70-es, 80-as években. Most rögtön három érdekes formájú kisautót tudok a figyelmetekbe ajánlani, amelyekhez szerencsés esetben 1500 Ft-os áron juthattok majd hozzá.

5239_2_big.jpg

Lemezárugyár Varázsgömb - Ismét egy klasszikus darab, ami egyre népszerűbb lesz az idő múlásával. A régebben még nem nagyon keresett játék ára manapság már az egekben van.
Ez a szép kidolgozásnak, a gyártónak és a viszonylag kevés megmaradt darabnak köszönhető. Ezúttal egy szép példányt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, aminek az ára 7500 Ft-ról indul.

e139_1_big_1.jpg

Cirkuszos Tivoli - Aki követi a blogot az tudja, hogy a Tivoli játékok az egyik kedvenceim. Szeretem az igényes grafikát, a szép kidolgozást és az ötletes megvalósítást is.
A 70-es évek népszerű játékai közül ezúttal egy cirkuszos témás játékot ajánlok a figyelmetekbe, ami remek állapotban maradt meg. Fix 3900 Ft-ért hozhatjátok el a játékot a fenti linkről.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr1512431947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tehetséges ugandai buzi 2017.04.18. 11:31:16

Az a varázsföldgömb az gyakorlatilag egy kerek Rubik-kocka? Már úgy értem, hogy túl az oximoronon, hogy a Rubik-kocka elvén működő gömb?

Flashy7 2017.04.18. 12:11:25

@Tehetséges ugandai buzi: a háromszögek fixek, a 3 sáv csúsztatható
süti beállítások módosítása