Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.9.hét
2017. február 26. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.9.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott Heti TOP5 ajánló rovat, amelyen ezúttal is igyekeztem jó áron megszerezhető ritkaságokat összegyűjteni nektek.
Remélem megtaláljátok majd a gyűjteményetekből hiányzó darabot ezúttal is.

6d19_1_big_1.jpg

Kockázat '89 társasjáték - Már a kapitalizmus első időszakában próbáltak a játékgyártók is a gyerekeknek vagy a felnőtteknek szórakoztató formában gazdasági társasjátékokat készíteni.
Ezek különösebben soha nem lettek népszerűek, mivel rendkívül bonyolultak és összetettek voltak. Szerencsére néhány darab megmaradt ezekből a játékokból, így tudom most nektek gyűjteménybe ajánlani a stílusos aktatáska formájú dobozban megbújó Kockázat '89-et.
Igazi retro klasszikus, amit 4990 Ft-os licittel szerintem meg is tudtok szerezni.

0f19_1_big.jpg

TU-114 Lendkerekes repülőgép doboza(!) - A gyűjtők egy részének van, egy másik része pedig szeretne szerezni magának egy TU-114-es lendkerekes repülőgépet.
A kiváló állapothoz természetesen a doboz is hozzátartozik, ami még ritkább mint maga a repülő. Szerencsére most feltűnt egy kiváló állapotban megmaradt kartondoboz, amiért akkor érdemes harcba szállnotok ha már van mit beletenni.
Jelenleg 1250 Ft az ár, de tuti lesz ez még több is.

1555660.jpg

Kisautók - Viszonylag ritkán szoktam csomagban árult kisautókat a rovatban ajánlani, de ezúttal kivételt teszek. A Matchbox és Siku autókat tartalmazó csomag számomra legérdekesebb része a két lemezautó. Természetesen a többi is bármelyik gyűjteménybe elférne, így talán érdemes megkockáztatnotok a vásárlást.
A licit 1400 Ft-ról indul.

1509616.jpg

Tombola társasjáték - Bár az én érdeklődési körömnél egy kicsit régebbi társasjátékot szeretnék most a figyelmetekbe ajánlani, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne érdemes lecsapnotok a 40-es években készült hiánytalan és eredeti dobozos Tombola társasjátékra.
Bátran ki merem jelenteni, hogy ebben az állapotban igazi ritkaság, így érdemes licitálnotok a játékra. A kikiáltási ár 4000 Ft.

6d19_1_big.jpg

Autótúra társasjáték - Ismét egy társasjáték, ami már az én érdeklődésemre is számot tartana. Az Autótúra társas kiváló állapotban megmaradt dobozzal, érdekes táblával és néhány eredeti autóval várja új gazdáját.
Ismét egy ritkaságról van szó, így érdemes beszállnotok a licitbe nektek is. Az induló ár 5490 Ft, de szerintem érdemes lecsapni a 6000 Ft-os fix áron.

RÉGI JÁTÉKOD VAN? NE DOBD KI! NE ADD EGY NEPPERNEK! TUDD INKÁBB JÓ HELYEN, AHOL MEGŐRZIK ÉS VIGYÁZNAK RÁ!

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr3512295835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása