Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.8.hét
2017. február 19. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.8.hét

Természetesen ezen a héten sem maradhat el a megszokott vasárnapi ajánló rovat, amiben a jövő hétre ajánlok nektek licitálásra vagy vásárlásra régi játékokat.
Igyekeztem ezúttal is érdekes és jó áron megszerezhető játékokat összegyűjteni, így bele is vághatunk rögtön a közepébe.

1b19_2_big.jpg

Lendkerekes Polonez - Ennek az autónak a távirányítós változatáról már olvashattatok az oldalon és a gyűjteményben is megtalálható.
A lengyel Palart cég természetesen lendkerekes változatban is forgalmazta az autót, amit most viszonylag kedvező áron láttam a legnagyobb hazai aukciós oldalon.

cc19_3_big.jpg

Óraműves traktor - Egyértelműen az egykori Szovjetunióban készült ez a szépen kidolgozott óraműves szerkezettel ellátott traktor.
A tolólapot egy karral lehet mozgatni, míg a felhúzáshoz. valamint az elindításhoz és megállításhoz a gép hátsó részén kell ügyködnünk. A játék egyetlen szépséghibája a felhúzókulcs hiánya, de ezt egy kis leleménnyel és ügyességgel pótolhatjátok könnyedén.
Fix 3000 Ft-ért tudjátok megvenni ezt a szép állapotban megmaradt játékot.

5a19_1_big.jpg

Autókvartett Régi autók - Ismét egy klasszikus hazai játék, amit vétek kihagyni. Az Autókvartett sorozatról már ódákat zengtem az oldalon és majdnem az összes kiadott változatot bemutattam már nektek.
Ezúttal egy régi autókat tartalmazó csomagot ajánlok a figyelmetekbe, ami egészen szép állapotban, eredeti dobozában várja új  gazdáját.
5000 Ft-ról indul a licit és egy kis szerencsével akár a Ti gyűjteményetekbe is kerülhet ez a régi kártya.

fc19_1_big.jpg

Régi játékok csomagban - Sajnos nagyon keveset látni a játékokból a képeken, de azért egy-két Lemezárugyáras játék befigyel a képeken.
Ha a teherautó és a Packard menthető, akkor már nyert ügyetek van és a katonákat és a lendkerekes Citroent akár bónusznak is tekinthetitek.
A jelenlegi ár 200 Ft, de ettől biztosan kúszik majd feljebb is a licit.

dc19_1_big.jpg

Lemezárugyáras játékok - Egy egész pofás kis gyűjteményre akadtam a böngészgetés során. Az eladó csomagban megtalálhatjátok a Kosárlabda játékot, a lemezdoboz és két perselyt is.
Valószínűleg még úgy is lesz igény a gyűjteményre, hogy a malmos persely lapátjai hiányoznak.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7612273747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása