Játékmúzeum TV 14.adás
2017. február 12. írta: ToyaHSW

Játékmúzeum TV 14.adás

title_13.jpg

Bár egy napot ismét sikerült csúsznom, de csak elkészült a Játékmúzeum TV 14.adása is. Ezúttal ismét egy régi elemes játékot vettem elő, amit az NDK MSB gyárában készítettek.
A Polar2 klasszikus darab és sokaknak ismerős lehet a Pirx kapitány kalandjaiból is.

Egy hét múlva újabb résszel jelentkezem majd és persze gőzerővel dolgozom a 20.adáson is, amiben a gyűjteménnyel ismerkedhettek majd meg közelebbről.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket! 

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr2012251826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flashy7 2017.02.12. 21:26:58

biztos megjavítható az az előremenet, mert nagyon jópofa játék. remélem, egyszer lesz időd erre is, el se tudom képzelni mennyi időbe telik a gyűjteményt, a blogot meg a videókat igazgatni...

középső állásban (üresben) csak azért van az irányító pöcöknél kivágva a fedél, hogy fel lehessen nyitni, ott nem csinál semmit oldalra húzva, ugye?

ToyaHSW 2017.02.12. 21:41:10

@Flashy7: Nem panaszkodom az időhiányra. Sok más oldal mellett üzemeltetem a Játékmúzeumot (DIY Project Blog, HSW.hu), de mivel szívügyemnek tekintem ezt az egész régi játékokkal foglalkozó projectet, így inkább szórakozás a számomra és nagyon sok öröm.
A poén, hogy amikor elraktam még rendesen működött az autó előre-hátra :) De ilyen parajelenség egy több mint 40 éves játéknál teljesen természetes.

A középső állásban valóban nem csinál semmit a kar oldalra mozdítva, szerintem azért lett így kialakítva, hogy az elemek behelyezése után könnyebben zárható legyen a fedél.
süti beállítások módosítása