Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.1.hét
2017. január 01. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2017.1.hét

Az új év első napján máris az egyik megszokott rovattal találkozhattok az oldalon. Természetesen az idei évben sem marad abba a Heti TOP5 ajánló rovat, aminek idei első részével kívánok minden látogatónak és gyűjtőnek eredményekben, sikerekben és játékokban gazdag új esztendőt.
Nézzük hát min is akadt meg a szemem a héten.

f109_1_big.jpg

Carrera autópálya - Igazi régiség, amihez sok extra elem és egy trafó is tartozik. A játék és a dobozok szép állapotban vannak, így talán érdemes elgondolkodnotok a vásárláson.
Az ár 7000 Ft fixen, ami szerintem egészen baráti.

f209_3_big.jpg

Famos Autos nyomda - A mai 40-es korosztályból biztosan emlékeznek néhányan a játéknyomdákra, amivel élvezettel stempliztünk össze minden papírlapot.
Ezúttal a Famos által gyártott Autos változatot vásárolhatjátok meg eredeti dobozban, hiánytalan állapotban 1790 Ft-os áron.

7309_7_big.jpg

Magicka Tabulka - Ismét egy olyan játék, amit a mai 40-es, 50-es korosztály kivétel nélkül ismer. A kiváló mágneses rajzolós játékkal nagyszerűen tudtunk szórakozni és nagyon tudtunk bosszankodni, amikor rossz irányba mozdítottuk meg a tekerőt, amivel elrontottuk a rajzunkat.
Szerencsére egy rázás után kezdhettük elölről a munkát.
A régi játék eredeti dobozában, egészen jó állapotban most 799 Ft-os induló árral vár benneteket.

7309_1_big.jpg

Sea Battle kvarcjáték - Ez sem egy mai darab az már egyszer biztos. A pontos kiadás dátumáról és a gyártóról sem nagyon tudok információval szolgálni nektek, de aki ugrik a kvarcjátékokra, annak érdekes lehet ez a darab is.
Sajnos az elemfedél hiányzik, de így is működik a játék. Az ár ennek megfelelően 2500 Ft-ról indul.

7209_1_big.jpg

Lemezárugyár géppisztoly - Ismét egy klasszikus hazai játékot tudok a figyelmetekbe ajánlani. Ezúttal a Lemezárugyárban készült géppisztoly egy kiváló állapotban megmaradt változatán akadt meg a szemem.
Büszkén rohangáltunk vele gyerekként és ebben az állapotban a hiányosságai ellenére is helye van egy gyűjteményben.
A licit 2000 Ft-ról indul, ami egyáltalán nem veszélyes.

f109_1_big_1.jpg

DT 54 T74 Bulldózer Elemes játék - A Tatrasmalt játékra biztosan sokan ugranak majd és raknak egy aukciófigyelőt. A kiváló állapotban megmaradt elemes buldózer egy igazi ritkaság és gyöngyszem.
Mindenképpen egy igazi gyűjtőnél lenne a helye. Ha úgy gondoljátok érdemes licitálnotok rá, akkor most egy 6005 Ft-os ajánlattal beszállhattok.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr4312089111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása