Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.49.hét
2016. december 04. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.49.hét

Természetesen ha vasárnap, akkor az elmaradhatatlan ajánló rovat következik, ahol a hazai aukciós oldalak kínálatát átböngészve igyekszek nektek jó áron megvásárolható régi játékokat ajánlani.
Remélem ezúttal is sikerült pár olyan játékot összegyűjtenem, amivel érdemes a gyűjteményeteket gazdagítani.

efe8_1_big.jpg

Junoszt 3 fém építőjáték - A régi építőjátékoknak nagy rajongótábora van itthon. Nekik egészen biztosan érdekes lehet ez a szovjet Junoszt 3-as, amiből csak néhány elem hiányzik.
Kiváló állapotban megmaradt doboz, szerelési füzet, néhány elgörbült elem és 3500 Ft-os fix ár.

92f8_1_big.jpg

Fiat 242 Pickup lendkerekes - Ha szeretitek az új játékokat, akkor egészen biztosan beindítja a fantáziátokat ez a soha nem használt PIKO által gyártott Fiat 242 kisteherautó.
A doboz és a játék is érintetlen, ráadásként az aukció is 1 Ft-ról indult. Biztosan sok lesz az érdeklődő, de talán érdemes nektek is licitálni.

5be8_1_big.jpg

Csehszlovák Triola - A Triola nevű gyerekeknek szánt hangszert több országban is gyártották. Ezúttal egy Csehszlovákiában készült darabot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani.
Az 1500 Ft-os áron elhozható hangszer kiváló állapotban maradt meg, bár néhány hang nem szól rajta, de nem hiszem hogy javíthatatlan lenne.

3fe8_2_big.jpg

PIKO Juanita varrógép - Most következzen egy csajos játék, amelyekre általában kevesebb figyelmet szentelek. Ezúttal a PIKO cég Juanita típusú varrógépét szeretném a figyelmetekbe ajánlani, amivel kiválóan lehetett babaruhákat varrni.
A játék eredeti doboz nélkül, viszont leírásokkal és papírokkal vár benneteket kiváló állapotban. Az ár 2000 Ft, ami egyáltalán nem sok érte.

5fe8_1_big.jpg

LZK Liliput varrógép - A lengyel LZK gyárából került ki az 50-es években ez a kiváló állapotban megmaradt Liliput varrógép.
A képek alapján mind a mai napig működőképes állapotban van és ráadásul eredeti dobozban várja új gazdáját. A kikiáltási ár 5000 Ft, ami ebben az esetben nyugodtan nevezhető jutányosnak.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr7112022687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása