Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.47.hét
2016. november 20. írta: ToyaHSW

Heti TOP5 - Ami érdekelhet benneteket 2016.47.hét

Természetesen ezen a héten sem marad el a megszokott Heti TOP5 régi játék rovat, amelyben jó áron megszerezhető ritkaságokat ajánlok a figyelmetekbe.
Ezúttal is igyekeztem összeszedni nektek néhány érdemes játékot, amelyek között remélem megtaláljátok az éppen hiányzó darabot a gyűjteményetekbe.

f9e8_1_big.jpg

ITES Tatra T400 óraműves trolli - Egy igazi ritkaság, amit nagyon nehéz szép állapotban (sőt még csúnyában is) megtalálni.
Ezúttal egy 1 Ft-ról indított aukció keretében licitálhattok erre az igazi ritkaságra.

15e8_1_big.jpg

Szovjet autóverseny játék - Míg tőlünk nyugatabbra a TOMY autós játékaival múlatták az időt a gyerekek, addig nekünk a szovjet versenypálya jutott.
Mára igazi ritkasággá vált ez a rendkívül egyszerű játék, ahol a tárcsa alakú pályán kellett terelgetnünk a kormány segítségével a mágnesesség elvén mozgó autót.
Eredeti doboz, leírás, működőképes állapot. Az ár jelenleg 501 Ft, de biztosan lesz ez még több is.

e9e8_7_big.jpg

Magická Tabulka - Rettenetesen ügyesnek kellett lennie annak, aki a mágneses táblán szeretett volna maradandót alkotni.
Igazi szem-két koordinációt fejlesztő játék volt, amit néha legszívesebben összetörtünk volna. Most eredeti dobozzal, a segítségként használható celofánokkal, üzemképes állapotban várja egy példány az új gazdáját.Jelenleg 799 Ft-os licittel lehettek nyerők.

e9e8_2_big.jpg

MS827 Lendkerekes lemezautó -  Az MS827-est már ismerhetik az oldal látogatói, hiszen már bemutattam az óraműves változatot az oldalon a gyűjetményből.
Ezúttal egy lendkerekes változatot ajánlok nektek megvásárlásra, ami egészen jól átvészelte az elmúlt 40 évet. A klasszikus piros helyett ezúttal egy fekete változatot vásárolhattok meg, amiben mind a két figura megtalálható.
Fix 3000 Ft-ért vihetitek is.

f9e8_1_big_1.jpg

Optik-Cabinet 80 - Az NDK építőjátékok egyik legkülönlegesebb darabjának számítanak az Optik sorozat játékai, amelyekből dianézőt, mikroszkópot, távcsövet, látcsövet és sok egyéb érdekességet építhettünk otthon.
A gyűjteményben található egy darab, így ha nem ismeritek a játékot érdemes utána olvasnotok. Ha érdekesnek találjátok ezt a régi oktató játékot, akkor 1000 Ft-al Ti is beszállhattok a licitbe.

Kövesd munkámat a Facebookon és a többi közösségi oldalon! Ha szeretnél segíteni anyagilag, akkor itt teheted meg, ha játékokat szeretnél felajánlani a leendő múzeumba, akkor a toyahsw@gmail.com címre küldj üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekmuzeum.blog.hu/api/trackback/id/tr111978036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása